Doarme cu păpuși bântuite: „Una din ele m-a atacat”

6 octombrie 2024 12:58   Fapt divers

Hannah Rose (20 de ani) are în casă zeci de păpuși bântuite și susține că e foarte atașată de ele, deși acestea o atacă din când în când. Tânăra este medium de profesie și povestește că a început să aibă o legătură cu lumea spirituală încă din copilărie.

Hannah Rose colecționează păpuși bântuite

Hannah Rose spune că a văzut o fantomă la vârstă de șapte ani și că de atunci a fost obsedată de tot ce ține de paranormal. Între timp, ea a început să colecționeze păpuși, despre care spune că uneori pot „face ravagii” prin casă, mai ales una dintre ele, numită Louise, care i-a zgâriat brațul.

O alta, pe care o cheamă pe Mildred, îi tot ascunde lucrurile prin casă. „Am fost zgâriată de Louise, dar ne-am împăcat după o sesiune de comunicare spirituală. Activitatea paranormală din casa mea fluctuează. Uneori, e liniște și pace, alteori e haos. Lui Mildred îi place foarte mult să îmi ascundă cheile de la casă și produsele de machiaj. Nu mi s-a părut atât de înfricoșător că am fost zgâriată, întotdeauna am fost cam indiferentă la astfel de lucruri. Mi-aș fi speriat dacă mi-ar fi rănit familia sau animalele de companie, dar nu a făcut-o niciodată.”, mărturisește Hannah Rose, pentru tabloidul britanic Daily Star.

Tânăra susține că poate vorbi cu spiritele

Tânăra are în casă 13 păpuși bântuite și are de gând să își mărească această colecție. „Intenționez să le păstrez pe vecie! Și vreau să colecționez și mai multe. Eu sunt de părere că aceste spirite care trăiesc în păpuși au nevoie de o casă a lor, unde să fie cu adevărat înțelese. De aceea, eu m-am născut pentru a fi medium”, mai spune Hannah.

În adolescență, Rose a aflat că mama ei poate vedea spirite și acum crede că darul acesta ar putea fi genetic. Ulterior, s-a hotărât să învețe despre obiectele bântuite și a aflat despre păpuși posedate - și nu a durat mult până să-și dea seama de noua ei chemare.

După ce și-a cumpărat prima ei păpușă bântuită, Catherine, de pe un site online, ea a decis că vrea să încerce să ajute spiritele care bântuie astfel de jucării. Ea face asta prin curățarea lor, oferindu-le pe cineva cu care să vorbească, prin echipamentul ei paranormal specializat și, în general, asigurându-se că se simt confortabil în casa ei.

Mai multe