Își alăptează păpușile la sân, ca pe niște copii reali: „Le iubesc cu adevărat”

Kelly Cunningham (29 de ani) și-a dorit întotdeauna să fie mamă – dar fără un copil al ei, femeia din New York își alăptează acum păpușile. Ea și-a cumpărat prima jucărie realistă când a împlinit 27 de ani și spune că a simțit rapid cum i s-au activat instinctele materne.

Kelly Cunningham, alături de păpușile ei realiste
Kelly, alături de păpușile Jennifer (stânga) și Ashley (dreapta) (Foto: Profimedia)

Kelly Cunningham le cumpără păpușilor hăinuțe

Nu m-am putut abține să nu am grijă de Jennifer ca de un copil adevărat. Nu pot să explic cum s-a întâmplat, dar m-am atașat atât de mult de ea și am petrecut săptămâna aceea cumpărându-i haine și, în cele din urmă, propriul ei pătuț, care stă lângă capătul patului meu. Tatăl meu mi-a explicat că e normal să am această dorință de a fi părinte la această vârstă, așa că nu mi s-a părut ciudat să iubesc aceste păpuși ca pe niște copii adevărați.”, a declarat Kelly Cunningham despre prima ei păpușă, pentru Cater News.

Kelly Cunningham, la masă în oraș cu una dintre păpușile ei realiste
Kelly merge cu păpușile ei peste tot (Foto: Profimedia)

Păpușile Reborn Dolls sunt extrem de realiste, iar la prima vedere par niște copii reali. În ultimii ani, Kelly a început să colecționeze tot mai multe, ajungând la un număr total de 7. De asemenea, ea susține că le alăptează pe toate, lucru pentru care a fost criticată în mediul online, potrivit publicației americane New York Post.

„Dacă alăptam un copil adevărat, nimeni nu ar fi spus nimic”

Mi-am făcut temele în ceea ce privește comunitatea de entuziaști ai acestor păpuși, așa că știam deja că alăptarea unei păpuși este descurajată. Privind în urmă, ar fi trebuit să țin această informație pentru mine. Am determinat mulți oameni să recunoască faptul că fac la fel. Eu văd lucrurile în felul următor: este doar o păpușă pe care o alăptez. Nu am înțeles niciodată de ce sânii unei femei sunt atât de sexualizați.

Dacă alăptam un copil adevărat, nimeni nu ar fi spus nimic, așa că de ce se enervează oamenii atât de mult pentru că am recunoscut că alăptez niște păpuși?”, a mai spus femeia. Pentru păpușile ei „mai mari”, Cunningham folosește lapte praf artificial și biberoane.

Lui Cunningham îi place să se îmbrace în diverse costume care înfățișează anumite personaje. Recent a decis să-și îmbrace și păpușile. Ea a ajuns să fie cunoscută pe rețelele sociale, în special pe Tik Tok, acolo unde are peste 23.000 de fani: „De când eram mică, am visat mereu să fiu faimoasă pentru ceva și să am succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia jpg
PAG 3 MAIN Inundații la Slobozia Conachi 1 FOTO Tudor Neacșu jpg
submarinul titan profimedia jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
Dieta mediteraneana - mancare sanatoasa - legume FOTO Shutterstock
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net