Poftiți pe insula „bântuită”! A fost scoasă la vânzare pentru un preț uriaș

Ați avea curaj să locuiți aici? Ei bine, acum aveți ocazia, pentru că Insula Drake din Devon, Marea Britanie, a fost scoasă la vânzare, iar fericitul cumpărător se va putea relaxa pe o plajă privată. Asta dacă nu îi este frică de fantome.

Insula Drake văzută din aer
Insula Drake are o plajă privată (Foto: Shutterstock)

Insula Drake a fost o fortăreață militară

Legenda spune că aici locuiesc 15 spirite - foști soldați care au murit pe această insulă care anterior a fost o fortăreață militară.

În acest loc, încă se găsesc tunuri din secolul al XVIII-lea, dar și mai multe ruine. Cel mai probabil, cine va achiziționa Insula Drake va construi aici un hotel de lux, relatează Sky News. Din Playmouth, se poate ajunge aici în doar 10 minute cu barca.

Insula Drake este încărcată cu istorie. O cazarmă veche, obuze și depozite subterane de praf de pușcă atrag vizitatorii curioși în această zonă. „Are peste 2.000 de ani de istorie – prima clădire înregistrată este 1135”, a declarat afaceristul Morgan Phillips, proprietarul actual al Insulei Drake. „A fost o fortăreață puternică la vremea ei, probabil de aceea armada spaniolă nu a venit niciodată aici!”.

Tunurile de pe Insula Drake
Pe Insula Drake se găsesc tunuri din sec XVIII (Foto: Shutterstock)

El a cumpărat insula în 2019 pentru 8 milioane de dolari și s-a luptat să obțină autorizația pentru construirea unui hotel cu 43 de camere. Acum, prețul de vânzare este de 32 de milioane de dolari. 

În prezent, omul de afaceri oferă tururi ghidate pentru grupuri de vizitatori. „Playmouth încearcă să devină o destinație de vacanță, dar mai este un drum lung până acolo. Ceea ce avem cu adevărat nevoie este de cineva care să aibă buget pentru a putea transforma insula Drake”, a adăugat Phillips. Insula poartă numele lui Sir Francis Drake - care a plecat de pe ea pentru a face ocolul globului în 1577.

„Fantomele ne protejează”

Anexele actualelor clădiri de pe insulă ar putea fi transformate în dormitoare, iar zona este ideală pentru evenimente precum nunți. Actualul proprietar speră că un cumpărător generos va construi aici un hotel, un restaurant, o cafenea și alte locuri de distracție pentru turiști.

Oricum, oricine vine aici află repede că nu este singur, căci cele 15 fantome nu au de gând să plece de pe insulă.

Sunt spiritele unor militari britanici și sunt aici să ne protejeze. Așa au făcut când erau în viață și asta fac și acum!”, a insistat afaceristul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia jpg
PAG 3 MAIN Inundații la Slobozia Conachi 1 FOTO Tudor Neacșu jpg
submarinul titan profimedia jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
Dieta mediteraneana - mancare sanatoasa - legume FOTO Shutterstock
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net