O tânără trăiește într-un castel medieval bântuit. Ce experiențe paranormale a trăit: „Sunt mai multe fantome despre care nu știam”

Sannazzaro Natta s-a mutat într-un castel la vârsta de 4 ani. A fost fascinată încă de mică de povestea castelului Sannazzaro. Cu timpul l-a ajutat pe tatăl său să descopere dacă în castel se ascund fantome.  

Castel italian vechi de 900 de ani Foto: Facebook
Castel italian vechi de 900 de ani Foto: Facebook

Castelul Sannazzaro a devenit reședinta principală a familiei 

„Sunt de origine aristocratică, iar tatăl meu este conte”, a spus ea. „Familia mea deține acest castel din minunata regiune Giarole, nordul Italiei, de 28 de generații”, scrie Digi24.ro. „Când m-am mutat aici a fost totul cât se poate de normal pentru mine. A fost casa mea în care voi locui pentru tot restul vieții”, spune Sannazzaro Natta.

Sannazzaro Natta s-a mutat într-un castel de basm cu turnuri și 45 de camere, când avea doar 4 ani. Ea se trage dintr-o familie nobiliară, iar tatăl ei este conte. Castelul Sannazzaro, o fortăreață medievală din nordul Italiei în apropiere de Giarole, a aparținut familiei sale de 28 de generații. Generația anterioară a folosit castelul ca pe o casă de vară, dar în 2006, părinții tinerei au decis să se mute din Milano și, astfel, proprietatea a devenit reședința principală a familiei.

Câte dormitoare are castelul 

Castelul are 18 dormitoare, 9 băi, camere de zi, o bibliotecă, o sufragerie, un șanț de apărare, o capelă și mai multe coridoare secrete. „Obișnuiam să alerg prin castel”, își aduce aminte Sannazzaro Natta. „Părinții mei nu mă puteau găsi uneori pentru că mi se părea amuzant să mă ascund în dulapuri.”

Castelul are 18 dormitoare Foto: Profimedia Images
Castelul are 18 dormitoare Foto: Profimedia Images

Sannazzaro postează des pe TikTok

Uneori nu-l apreciez pe cât de mult ar trebui. Probabil, pentru că este casa mea. Și este atât de normal pentru mine. Îmi place cu adevărat acest loc.” Sannazzaro Natta a început să posteze videoclipuri pe TikTok și Instagram despre cum arată viața ei în castelul medieval: „Da, este foarte frumos, dar semnalul de Wi-Fi este cam slab, sunt foarte multe camere de curățat și te trage curentul peste tot.”

În videoclipurile sale, tânăra vorbește despre toaletele vechi din castel, dificultățile de a-și găsi cheile atunci când uită unde le-a pus și trebuie să urce multe scări în spirală ca să le caute.

A urmărit investigatorii de fenomene paranormale

Sannazzaro Natta l-a ajutat pe tatăl ei să citească scrisori vechi ale familiei ei. Ea a urmărit investigatorii de fenomene paranormale care au venit să descopere dacă în castel se ascund fantome. A studiat arborele genealogic al familiei ei pentru a înțelege cum a ajuns să fie construit castelul.

Povești cu fantome despre casa ei

Ludovica a descoperit multe povești cu fantome, relatări înfricoșătoare sau chiar paranormale despre casa ei. „O legendă a castelului spune că, în 1856, un pictor, Carlo Grosso, a murit în sala de bal, în timp ce picta tavanul, căzând de pe schelă din cauza lipsei de lumină. Legenda spune că încă se plimbă prin castel stingând și aprinzând luminile”, povestește tânăra.

La scurt timp după ce ne-am mutat în castel, ne întorceam în casă după ce am luat cina în curte și atunci am văzut cum luminile dintr-o aripă a castelului se aprind pe rând, apoi se sting. A fost una dintre primele experiențe neobișnuite”, a spus ea.

„Am avut destul de mulți vânători de fantome care au venit la castel. Au spus că sunt mai multe fantome despre care nu știam. Un băiat tânăr în turn, un suflet prins într-o păpușă și o fată tânără în capelă. Cel mai important lucru este că toată lumea ne-a spus că în casă există energie bună. Niciuna dintre aceste prezențe nu vrea să ne facă rău”, a mai adăugat aceasta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
atena pixabay jpg
saptamana luminata
flori jpeg
image png
1 femeie menopauza jpg jpeg
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net