Floarea superbă care înlocuiește parfumul de cameră. Dacă o ai în casă, va mirosi mereu superb

20 septembrie 2024 19:39   Fapt divers

Deja începem să înaintăm tot mai mult în toamnă, iar în scurt timp, calendarul va începe să ne arate și luna octombrie. Iar în această perioadă din an, o floare ne va oferi un parfum unic în casele noastre, care ne va aminti de ciocolată și vanilie.

Este o plantă pe care poate că nu mmulți dintre noi o cunoaștem, însă ne paote oferi un parfum unic în case, asemănător cu ciocolata și cu vanilia. Iar în această perioadă din an, dacă ne dorim să aducem în casa noastră o nouă plantă, aceasta va fi alegerea perfectă!

Mai precis, este vorba despre o plantă cățărătoare din Asia de Est, cunoscută drept Akebia Quinata. Aceasta ne poate oferi o experiență cu totul unică atunci când vom intra în casă, deoarece camera în care vom pune această plantă va avea un miros plăcut de ciocolată și de vanilie.

Planta unică din Asia de Est care ne va parfuma întreaga casă

Chiar și culoarea florilor acestei plante este unică. Akebia Quinata are un aspect delicat, cu o formă destul de unică și ușor de recunoscut. De asemenea, culoarea distinctivă de maro-purpuriu ajută această floare să aibă și un rol estetic important, atunci când ne dorim să decorăm o cameră folosindu-ne de flori.

Însă, indiferent de cât de frumoasă ar fi această floare din Asia, poate că cel mai distinctiv detaliu al ei rămâne parfumul superb, ce ne va aminti de vanilie și de ciocolată.

Ne va oferi un parfum de vanilie și ciocolată în cameră

Dacă ne dorim să îngrijim această plantă superbă trebuie să știm că ea poate ajunge chiar și la 5 metri înălțime, așa că poate că va trebui să o creștem în grădină, dacă avem de gând să o lăsăm să ajungă la o asemenea înălțime.

În general, această plantă se găsește în locuri precum China, Coreea și Japonia, iar partea cea mai bună este faptul că este destul de ușor de îngrijit. În plus, ea este și rezistentă la frig, așa că o putem aduce în țară fără probleme.

Mai multe