Cum arată, de fapt, Raiul. Un cunoscut neurochirurg a explicat totul

De-a lungul întregii sale cariere, neurochirurgul Eben Alexander a refuzat să creadă în existența experiențelor din afara corpului. Însă, lucrurile s-au schimbat dramatic atunci când s-a lovit de un diagnostic crunt.

Neurochirurgul a trecut printr-o experiență care i-a schimbat viața / foto: arhivă
Neurochirurgul a trecut printr-o experiență care i-a schimbat viața / foto: arhivă

În urmă cu șase ani, medicul Eben Alexander a primit un diagnostic teribil, iar viața sa a atârnat de un fir de păr. Iar în timpul acestui episod dificil, el a avut o experiență care l-a făcut să își schimbe complet opinia despre anumite subiecte.

„M-am trezit într-o dimineață cu o durere de cap îngrozitoare”, spune el, potrivit adevarul.ro. Medicii au constatat că suferă de o formă rară de meningită bacteriană, iar în numai câteva ore a intrat în comă. Partea creierului care controleză funcțiile superioare i s-a închis complet, iar în aceste clipe, el a trecut printr-o experiență incredibilă! El și-a cunoscut sora, despre care nici nu știa că există!

Și-a cunoscut sora în Rai

„Când eram copil, am fost adoptat. Am crescut fără nicio amintire despre familia mea biologică și fără să știu că aveam o soră biologică pe nume Betsy. Mulți ani mai târziu, am pornit în căutarea familiei mele biologice, dar pentru Betsy era prea târziu. Ea murise. Aceasta este povestea despre cum m-am reunit cu ea — în Rai”, scrie medicul în cartea sa.

El a petrecut o săptămână într-o stare vegetativă, însă a explicat că sinele său interior a continuat să existe, chiar dacă nu avea activitate cerebrală conștientă.

„Am fost întotdeauna sceptic în legătură cu experiențele din apropierea morții. Dar m-am trezit într-un loc mai viu și mai real decât orice altceva pe Pământ”, mai povestește Eben Alexander, care vorbește despre un loc cu o vegetație luxuriantă, un cer albastru superb și cascade ce se varsă în bazine limpezi.

A rămas șapte zile în comă

El spune că în timpul acestor viziuni, a fost ghidat de o femeie care radia iubire necondiționată. „Ești iubit și prețuit pentru totdeauna. Nu ai de ce să te temi”, i-ar fi transmis aceasta. Iar după o săptămână, medicul s-a trezit din comă, însă singurele amintire rămase au fost cele din călătoria sa în Rai.

În timp, el și-a recuperat memoria și a primit și o fotografie a surorii sale decedate. Spre surprinderea lui, aceasta semăna perfect cu femeia pe care o întâlnise în Rai, spune el în volumul „Harta Raiului: Un neurochirurg explorează misterele vieții de apoi și adevărul despre ceea ce se află dincolo”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
inundatii galati facebook jpg
Rugaciune jpg
Clanul sicilienilor
cicoarea jpg
mohamed al fayed gettyimages jpg
actibild copii shutterstock1 jpg
lillie langtry captura video jpg
avion delta airlines jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net