Rețetă clasică de mujdei țigănesc. Se face ușor și e delicios. Video

Ultima actualizare:

Indiferent dacă îl consumăm alături de tradiționalii mici, sau împreună cu un grătar, șnițele, sau chiar și cârnați, mujdeiul rămâne alegerea favorită a multor români, atunci când vine vorba despre sosuri. Iar o tiktokeriță faimoasă de etnie romă ne oferă o rețetă specială, de care nu ne vom mai sătura.

Mujdeiul este unul dintre produsele favorite ale românilor, atunci când vine vorba despre grătare și prăjeli. Fie că îl fac în propria bucătărie, sau îl cumpără de la magazin, mulți dintre noi apreciem gustul intens de usturoi, atunci când mâncăm carne, mai ales mici. Iar acum, Diana Păun, o tiktokeriță celebră, ne propune o rețetă specială, cu un gust intens și delicios: este vorba despre mujdeiul țigănesc!

Diana Păun are o comunitate mare pe TikTok, unde este urmărită de aproape două sute de mii de oameni. Ea postează o mulțime de rețete, cât și diverse trucuri și sfaturi pe care le-a învățat de-a lungul timpului. Iar atunci când vine vorba despre mujdei, ea ne oferă o rețetă delicioasă!

Cum pregătim un mujdei gustos

Primul pas pentru a pregăti acest mujdei este să punem ingredientul principal la blender. Este vorba, evident, despre ustutroi, alături de roșii care au fost, în prealabil, puse puțin timp la cuptor. Atenție, roșiile trebuie decojite cât mai bine, înainte!

Desigur, acest sortiment de mujdei este și unul picant! „Mujdeiul țigănesc, eu îl fac și cu ardei picant”, spune Diana în postarea de pe TikTok. Acesta trebuie să fie, de asemenea, copt. Însă, dacă nu dorim ca mujdeiul să fie picant, putem sări peste acest ingredient.

Rețeta la care vom reveni mereu

De asemenea, în robotul de bucătărie, alături de usturoi și roșii, vom mai pune și câțiva ardei grași! Aceștia trebuie copți și ei, iar coaja trebuie îndepărtată cât mai bine. „Eu pun sare, piper și ulei”, mai spune Diana, despre rețeta ei.

În postarea ei, Diana ne mai spune că un truc personal pe care îl folosește la acest mujdei constă în folosirea unui ingredient secret! Este vorba despre iaurt, care dă un gust și o consistență aparte mujdeiului.

După ce avem toate ingredientele pregătite, vom porni blenderul până când avem un mujdei delicios! Iar gustul acestuia ne va da imediat pe spate!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop saptamana 5 11 august webp
index webp
ciorba de perisoare jpeg
WhatsApp Image 2024 09 19 at 6 01 05 PM jpeg
horoscop saptamana 23 29 septembrie webp
ridurilor 1536x1024 jpg
1 masca de fata care albeste tenul cum se prepara wwsx jpg jpeg
ciorba de fasole cu afumatura jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net