Garcea de Ploiești! Un polițist a fost pus in dificultate de o banală adunare

O întâmplare neobișnuită a avut loc în Ploiești, unde un polițist s-a încurcat într-o simplă adunare, în timp ce se afla la serviciu. Întreg episodul a avut loc la finalul lunii august, atunci când oamenii legi au sosit într-un cartier din municipiu pentru a calma o situație tensionată.

Polițistul s-a încurcat din cauza unei adunări
Polițistul s-a încurcat din cauza unei adunări

Chiar pe data de 31 august, oamenii legi au fost chemați să aplaneze un conflict izbucnit în cartierul ploieștean Bariera București. În timpul acestei deplasări, unul dintre polițiști, care, potrivit informațiilor de la adevarul.ro, ar lucra la Secția 4 (Sud) Ploiești, s-a încurcat în timp ce încerca să facă o adunare.

„Vis a vis de Profi, în Bariera București era un scandal. Au venit echipajele, au rezolvat conflictul, eu fiind împreună cu prietena mea pe partea opusă”, a spus, conform sursei citate, o tânără care s-a trezit cu o amendă completată greșit de către polițistul în cauză.

Adunarea care a dat bătăi de cap polițistului

Se pare că, deși tânăra nu era implicată în cearta iscată în cartier, ea tot s-a ales cu o amendă din partea polițiștilor deoarece nu a dorit să prezinte cartea de identitate atunci când i-a fost cerută, dar și pentru tulburarea liniștii publice.

Cu toate acestea, tânăra a spus că, de fapt, ea s-ar fi legitimat. „Au venit agenții și la noi, pe motiv ca și noi facem gălăgie, dar nu este adevărat. Au venit m-am legitimat, deși ei menționează că nu m-am legitimat și mi-au dat o amendă pe care mi-au trimis-o prin poștă. Nu consider corectă această sancțiune, cu atât mai mult cu cât sumele din procesul verbal sunt calculate greșit”, a spus aceasta.

Amenda notată era mai mare cu 1.000 de lei

Polițistul în cauză a menționat în procesul verbal că tânăra a primit două amenzi în valoare de 1.000 de lei, respectiv 1.500 de lei, pentru faptele ei. Însă, chiar la rubrica „Amendă”, polițistul a notat că rezultatul adunării ar fi, de fapt, 3.500 de lei.

Cu toate acestea, la rubrica „Jumătate din minimul prevăzut de lege”, el a scris sumele corecte, respectiv 100 și 250 de lei, cu un total de 350 de lei.

Cei de la IPJ Prahova au precizat că, de fapt, atunci când au dorit să o legitimeze pe tânără, aceasta a început să țipe, iar, inițial, nu ar fi dorit să prezinte actul de identitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
image
actualitate.net
image
actualitate.net