Regina Danemarcei a ajuns la spital! Margrethe a II-a a căzut în timp ce se afla la reședința de vară

Danemarca a fost cuprinsă de îngrijorare, după ce Regina Margrethe a II-a, în vârstă de 84 de ani, a ajusn la spital după ce a căzut în timp ce se afla la reședința ei de vară. Ea se afla chiar la nord de capitala Copenhaga, la Castelul Fredensborg.

Regina a abdicat în luna ianuarie
Regina a abdicat în luna ianuarie

După ce a abdicat la începutul acestui an, Regina Margrethe a II-a și-a păstrat titlul, chiar și după ce fiul ei, Frederik X, a urcat pe tronul Danemarcei. Acum, în timp ce se afla la reședința eu de vară, Castelul Fredensborg, chiar la nord de capitală, regina a căzut și a fost nevoie ca ea să fie dusă rapid la spital.

În vârstă de 84 de ani, se pare starea actuală a reginei este una bună, însă, potrivit purtătoarei ei de cuvânt, ea va continua să rămână internată la Spitalul Universitar din Copenhaga, unde va fi monitorizată de către medici.

Starea reginei este bună

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, pe site-ul familiei regale din Danemarca s-a anunțat deja faptul că regina Margrethe a II-a nu va mai participa la un eveniment la care prezența ei fusese programată, chiar în cursul zilei de vineri.

Margrethe a II-a s-a aflat la conducerea Danemarcei vreme de 52 de ani, iar ianuarie 2024, ea a decis să abdice de la tron. La conducerea Danemarcei a urcat fiul ei, Frederik al X-lea, care are vârsta de 56 de ani.

Regina a suferit o operație majoră la spate

La acel moment, Margrethe a II-a a explicat că a hotărât să ia această decizie majoră deoarece era îngrijorată de starea ei de sănătate.

Înainte ca Margrethe a II-a să abdice în ianuarie 2024, ea a suferit o intervenție chirurgicală majoră, pe data de 22 februarie 2023. De la acel moment, suveranul danez a fost nevoit să meargă folosindu-se de un baston.

La nici un an distanță de la acest eveniment important, regina Margrethe a II-a a decis să abdice, pe data de 14 ianuarie 2024. La tron a urcat fiul ei, Frederik al X-lea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
image
actualitate.net
image
actualitate.net