Un avion a fost nevoit să aterizeze de urgență după ce la bord s-a făcut o descoperire șocantă. În mâncarea unei pasagere era un șoarece

Un incident de-a dreptul neașteptat a avut loc la bordul unui avion ce decolase de la Oslo și urma să zboare către aeroportul din Malaga. Piloții au fost nevoiți să aterizeze de urgență la Copenhaga, după ce la bord a fost descoperit un șoarece.

Șoarecele se afla în mâncarea unei pasagere / foto: Pexels
Șoarecele se afla în mâncarea unei pasagere / foto: Pexels

Un pasager complet neașteptat a forțat un avion să aterizeze de urgență în capitala Danemarcei, deși se îndrepta către Malaga, în Spania. Nu doar că la bordul aeronavei a fost descoperit un șoarece, dar acesta se afla chiar în mâncarea pe care a primit-o unul dintre pasageri!

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, televiziunea publică norvegiană (NRK) a vorbit cu unul dintre pasagerii de la bordul avionului, care a văzut întreg incidentul. Se pare că atunci când vecina lui de scaun și-a primit mâncarea, după ce a desfăcut ambalajul, în loc de preparatul dorit, a descoperit un pasager surpriză: un șoarece!

Zborul a aterizat în Copenhaga din cauza șoarecelui

Avionul la bordul căruia a avut loc acest eveniment neobișnuit zbura pe ruta Oslo (Norvegia) - Malaga (Spania), dar prezența șoarecelui i-a forțat pe piloți să aterizeze de urgență în Copenhaga, capitala Danemarcei. Zborul era operat de către compania SAS, iar purtătorii de cuvânt ai companiei au informat publicul că aceasta este procedura standard, atunci când la bord este găsit un dăunător.

Pasagerii din avion au fost informați că nu vor mai ajunge în Malaga, din cauza unui „risc de siguranţă şi că avionul urma să facă un ocol şi să aterizeze la Copenhaga”.

Zborul a avut o întârziere de două ore și jumătate

În cele din urmă, avionul a aterizat în capitala daneză, unde pasagerii au mai avut ceva de așteptat, până au putut urca din nou în aer. În total, acest zbor a avut o întărziere de două ore și jumătate, dar, din fericire, pasagerii au ajuns, într-un final, în Spania.

Iar această întreagă problemă s-a datorat șoarecelui care a sărit din mâncarea primită de una dintre pasagerele de la bord.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cicoarea jpg
Inger pazitor jpg
mohamed al fayed gettyimages jpg
actibild copii shutterstock1 jpg
lillie langtry captura video jpg
avion delta airlines jpg
marea rosie istock jpg
Antalya Turcia 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net