Incredibil! O femeie din Timișoara care de-abia a născut a făcut public meniul din spitalul de stat. Rușinos ce se servește pacienților!

19 iulie 2023 10:13   Fapt divers

Ana Mărgău, o proaspătă mămică, a postat pe contul său de Tik Tok meniul pe care l-a primit în spitalul de stat în care era internată, în prima zi după ce a născut. Este de-a dreptul rușinos ceea ce se servește pacienților. 

Tânăra mămică s-a arătat revoltată de ceea ce a fost nevoită să mănânce în spitalul de stat în care a ales să naște, în prima zi de mămicie. Aceasta a primit la micul-dejun o bucățică de brânză, un crenvurșt, un unt mic, o dulceață, o chiflă și o cană de ceai. Apoi, la masa următoare, la prânz a avut o cană de supă (aceasta era doar o simplă zeamă), un iaurt, puțin pilaf și o bucățică mică de carne (un ciocănel de pui). Masa de seară a fost cea mai sărăcăcioasă, mămica primind pentru a se hrăni doar un singur ou. 

Se poate și mai rău de atât

O altă femeie care a comentat a spus: „Foarte slab ce ai primit, sper că familia ta ți-a adus mâncare bună la spital".

Se pare că se poate și mai rău de atât. Într-un alt alt comentariu, o doamnă i-a spus că a primit bine, în comparație cu ceea ce a fost ea nevoită să mănânce, tot într-un spital de stat din România: „Eu am primit ceai cu pateu, supă semi-limpede și seara macaroane cu brânză". 

Există și experiențe fericite

O altă mămică care a născut într-un spital de stat din România, din provincie, mai exact din Cluj-Napoca a povestit că a primit o mâncare atât de bună încât nu a avut nevoie de nimic de acasă. 

Internauții care locuiesc peste hotare au povestit ce li s-a dat lor să mănânce, într-o situație similară, tot într-un spital de stat. De exemplu, o româncă care a născut în Spania a mărturisit că în spitalul din orașul în care locuiește ea, într-o săptămână cât a fost internată a primit 3 mese pe zi și două gustări și în nicio zi meniul nu s-a repetat. Aceasta a spus că a primit chiar și somon.

Mai multe