Ireal! Ce a aflat o mamă a trei copii după testul ADN: „Pur și simplu mi s-a întors stomacul pe dos!”

24 octombrie 2024 8:44   Fapt divers

Celina și Joseph Quinones s-au îndrăgostit rapid și au decis să devină un cuplu. S-au căsătorit după doar patru luni de relație și au devenit părinții a trei copii. Visul lor frumos s-a destrămat în urma unui test ADN. 

Celina și-a dorit să afle mai multe informații despre istoria familiei sale, despre arborele genealogic, și a folosit un test ADN de la 23andME, moment în care viața i s-a schimbat. 

Celina și Joseph au aflat că sunt verișori 

Îndurerată, femeia a povestit cum în urma testului ADN a aflat că ea și soțul ei sunt verișori. Vestea a venit ca un adevărat șoc, atât pentru ea, cât și pentru apropiați. 

„Am început să-mi doresc un test ADN pentru că am vrut să aflu mai multe detalii despre moștenirea mea - fiica mea are pielea foarte închisă la culoare, fiul meu are părul creț, iar copilul mijlociu are pielea deschisă la culoare, astfel că toată lumea mă întreba `Ce sunteți voi?` Nu am știut ce să răspund, cu excepția faptului că sunt americană”, a povestit Celine, în cadrul podcastului Love Don’t Judge. 

Deși s-au căsătorit și alături le-au fost persoanele apropiate, printre care și rudele, cei doi nu au recunoscut pe nimeni. În cele din urmă, Celina și Joseph au descoperit că bunica lui Joe din partea tatălui fusese adoptată.

„Când am realizat că suntem verișori pur și simplu mi s-a întors stomacul pe dos. M-am întrebat: `Oare trebuie să divorțăm? Cum vom mai putea să fim împreună?`”, a mai povestit Celina, care a mărturisit că, în cele din urmă, a decis să-și facă publică povestea pe TikTok.

Cum au reacționat oamenii 

Persoanele care au aflat de povestea lui Joseph și Celine au avut reacții destul de dure la adresa lor și a situației. 

„Este atât de tulburător, de ce te-ai căsători cu vărul tău?”, „Seamănă atât de mult, cum de nu și-au dat seama?”, „Îmi pare rău pentru copii, sper că nu vor fi agresați”, „Mi-ar fi rușine dacă aș fi unul dintre acei copii”, au fost câteva dintre reacțiile lăsate de utilizatorii de internet.

Mai multe