Mamă împușcată în cap, găsită în bucătărie de către proprii copii! Aceștia au fugit după ajutor

29 martie 2023 11:00   Fapt divers
Ultima actualizare:

Panica a cuprins o familie din nordul Italiei, după ce o femeie în vârstă de doar 32 de ani a fost găsită de proprii copii, de doar 8, respectiv 11 ani, împușcată. Mama acestora zăcea pe podeaua bucătăriei, iar cei mici au fugit imediat după ajutor. 

Incidentul s-a petrecut în cursul după-amiezii de ieri, la periferia localității Rovigo, situat la aproximativ 60 de kilometri de Veneția, în nordul Italiei. Acolo, potrivit informațiilor oferite de către jurnaliștii de la corrieredelveneto.it, doi copii cu vârste de doar 8 și 11 ani, și-au găsit mama întinsă pe podeaua bucătăriei, în stare critică.

În timp ce soțul era la muncă, femeia rămăsese acasă cu cei doi copii. Cât timp aceasta gătea, cei mici au fost alertați de un zgomot neobișnuit. Investigând sursa acestuia, și-au găsit mama, în vârstă de doar 32 de ani, pe podeaua bucătăriei, suferind o rană în zona capului. Imediat după ce au făcut nefericita descoperire, cei doi au fugit din casă direct la un vecin, disperați să găsească ajutor. Acesta a alertat imediat autoritățile, o ambulanță sosind rapid și ducând-o pe femeie la spital, unde starea ei în continuare este gravă.

Nu există încă suspecți pentru tentativa de omor

Odată ce femeia a ajuns la spital, alături de familia ei, inclusiv de soț, autoritățile au început o anchetă. Medicii au depistat imediat prezența unui glonț în craniul femeii, astfel situația trecând de la un posibil accident domestic, sau chiar o problemă medicală, la tentativă de omor.

Din nefericire, spre frustrarea autorităților și teama familiei afectate, nu există niciun suspect, cel puțin la ora actuală. Ancheta continuă, poliția blocând accesul trecătorilor pe un drum ce duce la casa familiei. De acolo se bănuiește că a fost folosit un pistol, pentru presupusa tentativă de omor. Pe moment, poliția încă nu reușește să își explice ce anume s-a întâmplat în după-amiaza în care a fost rănită femeia.

Mai multe