Moartea tragică a unui băiețel de trei ani. Propriul tată l-a călcat din greșeală cu mașina

25 septembrie 2023 9:58   Fapt divers
Ultima actualizare:

O mamă îndurerată al cărei copil mic a fost ucis după ce a fost lovit pe o alee de un 4x4 condus chiar de tatăl băiațelului a rupt tăcerea și a vorbit despre modul în care această tragedie a sfâșiat familia.

  „Auzi că se întâmplă destul de regulat, dar niciodată nu crezi că ți se va întâmpla"

A trecut un an de când Lucas Kerswell, în vârstă de 3 ani, a murit pe proprietatea familiei sale din Dakabin, în regiunea Moreton Bay din Queensland, la nord de Brisbane.

Unchiul său a încercat timp de 15 minute să aplice tehnici de salvare a băiețelului până când personalul de intervenție a preluat controlul, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic.

Frații lui Lucas au asistat la „accidentul neprevăzut”, în timp ce tatăl său, David, se afla la volanul mașinii care l-a lovit.

Kayla-Maree Marshall, mama băiatului, a crezut inițial că fiul ei a căzut de pe bicicletă. Abia după ce s-a repezit spre el, întins pe alee și l-a întors, și-a dat seama că buzele lui Lucas deveniseră albastre și el era inconștient

Ea a petrecut ore întregi după aceea întinsă lângă corpul neînsuflețit al fiului ei, pe alee. „În fiecare zi care a trecut – încerc să lupt cu sentimentele – de ce? De ce el? 'De ce noi?' a spus doamna Marshall.

Auzi că se întâmplă destul de regulat, dar niciodată nu crezi că ți se va întâmpla ție acest lucru”, a adăugat mama băiețului călcat din greșeală de propriul tată cu mașina.

Ea l-a descris pe Lucas drept „micul ei ursuleț” care a topit inimile tuturor pe care i-a întâlnit cu felul lui de a fi.

„I-am dat viață și am luat-o”

Mama copilului recunoaște că inițial a dat vina pe partenerul ei, David, pentru accident, adăugând că tragedia a sfâșiat familia.

El încă, până astăzi, nu înțelege cum a fost Lucas acolo și cum nu l-a văzut sau nu a simțit că mașina trece peste el”, a spus ea.

(David) mi-a spus de multe ori <I-am dat viață și am luat-o> – nu înțelege cum s-a întâmplat.

Femeia încă se luptă zilnic cu pierderea lui Lucas. „Te trezești în fiecare dimineață și încerci să înțelegi de ce băiatul tău fericit nu este acolo zâmbind cu tine”, a spus ea.

Mai multe