Nostradamus al zilelor noastre are o viziune sumbră: : «Începe al Treilea Război Mondial»

3 octombrie 2022 12:22   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un bărbat din Brazilia susține că Dumnezeu i-a dat puterea de a vedea în viitor și că profețiile sale au fost testate științific. Athos Salomé (36 de ani) avertizează că invazia Rusiei în Ucraina este punctul de pornire pentru cel de-al Treilea Război Mondial.

Citește și: Al Treilea Război Mondial. 4 profeții care ar putea să se adeverească

Athos Salomé din Divinópolis, Brazilia, este supranumit „Nostradamus al zilelor noastre”. Bărbatul spune că a prezis pandemia de COVID-19, moartea reginei Elisabeta a II-a în acest an și chiar și încercarea lui Elon Musk de a cumpăra Twitter.

Susține că urmează un război nuclear

Într-o altă predicție ciudată legată de cel mai bogat om de pe planetă, Athos spune că a prevăzut că roboții vor prelua anumite munci ale oamenilor, înainte ca miliardarul să anunțe lansarea umanoizilor „Optimus”.

Vezi și: Nostradamus a prezis incendiul de la Catedrala Notre Dame! Ce a mai profeţit faimosul clarvăzător

Cu toate acestea, cea mai înfricoșătoare profeție a bărbatului este aceea conform căreia cel de-al Treilea Război mondial a început deja, așa cum a fost confirmată, susține el, de invazia Rusiei în Ucraina. El susține că urmează ca planeta să se confrunte cu un război nuclear.

Te-ar putea interesa și: Profeția lui Nostradamus: criza imigranților,un nou război mondial

Respingând acuzațiile că ar fi doar un șarlatan, Athos a declarat: „Nu mă consider un ghicitor. Știința a început să demonstreze că abilitățile mele sunt reale, acum câteva luni lista mea de predicții și cu mine am trecut prin analize tehnice și nu s-a dovedit că ar exista înșelătorii”, a explicat el. Bărbatul și-a descoperit talentul încă din copilărie.

Iată și: VIDEO Adevăratul declanşator al Apocalipsei este aici! Îl ştie toată lumea şi a fost anticipat de Nostradamus!

  „La 12 ani mi-am dat seama că sunt diferit de ceilalți oameni”  

La 12 ani mi-am dat seama că sunt diferit de ceilalți oameni, cu mai multă înclinație spre a simți, a auzi și a vorbi despre evenimente asupra cărora nu aveam niciun control. Uneori m-am îndoit de mine, pentru că spuneam lucruri improbabile, dar care s-au adeverit la scurt timp”, a adăugat acesta. Athos este convins că „darul său vine de la Dumnezeu, dar și că moștenirea lui țigănească a avut un rol”: „Cred că am fost ales să ajut oamenii acestei lumi. Am un dar profetic, știu să înțeleg oamenii și ce caută ei”.

Află mai multe despre: Cutremurul din Italia, profeţit de Nostradamus

În 2012, a prezis o pandemie globală pentru anul 2020 și cu 44 de zile înainte ca Vladimir Putin să trimită tancuri în Ucraina, a anunțat că un război este inevitabil. În previziunile sale pentru 2022 scrise pe 28 martie 2021, Athos a spus că va avea loc o „prăbușire fatală a unor tribune”, care a avut loc în iulie la o luptă cu tauri din Tolima, Columbia, unde șase persoane au fost ucise.

Citește și: 5 profeţii despre România. Arsenie Boca: "Într-o noapte, către ziua, trei ţări ne vor ocupa"

„Pe lista mea scria și că regina Elisabeta a II-a va muri și că în 2022 va începe Al Treilea Război mondial. A fost confirmat după invadarea Ucrainei de către Rusia”, a mai spus Athos.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Mai multe