O tânără adoptată face eforturi disperate pentru a-și găsi familia din România! Mama ei a folosit un nume fals la naștere

20 septembrie 2023 16:30   Fapt divers

Ioana Manole, o tânără româncă care a fost adoptată în Belgia la vârsta de 7 luni, face acum tot posibilul pentru a-și putea găsi mama biologică, care ar fi născut la vârsta fragedă de 13 ani. Ioana a făcut un apel emoționant pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, care se ocupă de asemenea cazuri.

Ioana Manole, o tânără româncă care a fost adoptată în Belgia la vârsta de 7 luni, face acum tot posibilul pentru a-și putea găsi mama biologică. Potrivit celor de la adevarul.ro, ea s-a născut pe data de 16 ianuarie 1990, la Maternitatea Polizu (București). Se pare că mama Ioanei ar fi născut la vârsta fragedă de 13 ani.

Tânăra a făcut un apel emoționant pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, care se ocupă de asemenea cazuri tragice. „Știu că este nevoie de un miracol, dar cu siguranță miracolele se întâmplă pentru cei care cred”, a scris tânăra, pe pagina de Facebook.

Ioana Manole face toate eforturile posibile pentru a-și găsi părinții biologici

„Am aflat de la autoritățile din București că m-am născut pe data de 16 ianuarie 1990, la ora 6:35, la Maternitatea POLIZU din Sectorul I al BUCUREȘTIULUI. Mama mea a furnizat o identitate falsă la momentul prezentării sale la maternitate. Din fișa maternității aflam că era o adolescentă în jur de 13 ani”, a scris Ioana Manole pe pagina de Facebook „Copii niciodată uitați ai României”.

„Primarul Sectorului I mi-a pus numele de IOANA MANOLE, la 3 luni după naștere, când am fost plasată în Orfelinatul de la ARCUL de TRIUMF. Am fost adoptată în Belgia la vârsta de 7 luni și nu există niciun nume al părinților menționat în dosarul meu de adopție. Din păcate, momentan nu am alte informații”, a mai menționat femeia, care roagă pe oricine care are informații despre identitatea părinților ei biologici să o ajute.

Mai multe