Pentru ce sumă poți închiria vila de pe insula Mustique, ce i-a aparținut Prințesei Margaret. Nu oricine își permite

14 august 2024 20:18   Fapt divers

Dacă v-ați întrebat vreodată cum este să vă petreceți vacanța ca Familia Regală a Marii Britanii, ei bine, aflați că acum puteți. Vila Les Jolies Eaux, de pe insula Mustique, pe care a deținut-o Prințesa Margaret (sora regretatei Regine Elisabeta a II-a) poate fi închiriată, asta dacă vă puteți permite, căci prețul este destul de piperat.

Prințesa Margaret a numit odată insula Mustique „singurul loc în care mă pot relaxa”. Vila Les Jolies Eaux, proprietatea cu cinci dormitoare care se află în vârful cel mai sudic al insulei private din Caraibe - ce a fost moștenită de fiul regretatei Prințese, David, care mai apoi a vândut-o unui om de afaceri – poate fi acum închiriată.

Bineînțeles, cei care își doresc să petreacă câteva zile aici trebuie să scoată din buzunar o sumă considerabilă. Prețul pe săptămână variază între 33.000 și 47.000 dolari, în funcție de perioada anului, conform site-ului de închiriere.

Vila Les Jolies Eaux poate găzdui 10 adulți și doi copii și include cinci dormitoare și un pavilion de luat masa lângă piscină, care este „deschis pe toate cele patru laturi, permițând intrarea adierii ușoare a vântului pentru a răcori oaspeții, în timp ce aceștia se relaxează și se bucură de priveliștea în continuă schimbare, dar și de istoria care îi înconjoară”. Echipa vilei include un majordom, un bucătar, un grădinar și două menajere.

Cum arată vila de pe insula Mustique a Prințesei Margaret

Prințesa Margaret a primit ca și cadou de nuntă, când s-a căsătorit cu Antony Armstrong-Jones în 1960, un teren de 4 hectare pe insulă de la proprietarul de atunci, Colin Tennant. Cu cinci ani înainte ca sora Reginei Elisabeta să se stingă din viață, în 2002, conacul a fost transmis fiului ei, David, iar acesta a decis să vândă proprietatea după decesul mamei sale, omului de afaceri american Jim Murray.

Vila Les Jolies Eaux a devenit cunoscută lumii în anul 1976, când fotografiile prințesei și ale iubitului ei, Roddy Llewellyn, au fost publicate în News of the World. De asemenea, de-a lungul anilor, a fost locul unde prințesa rebelă dădea cele mai tari petreceri.

Aventurile ei au fost văzute și în celebrul serial de pe Netflix, „The Crown”. În ultimul sezon, Prințesa Margaret apărea pe insulă, în 1998, când a suferit un accident vascular cerebral. Insula rămâne o destinație de vacanță îndrăgită de Familia Regală. Kate Middleton și Prințul William au vizitat pentru prima dată insula în 2008, când încă nu erau căsătoriți.

Mai multe