Planul diabolic al unei tinere care a fost înșelată! Ireal la ce a putut recurge, după ce iubitul ei s-a împăcat cu fosta: „Găsește un terapeut bun!”

10 iulie 2024 12:19   Fapt divers

Povestea unei femei înșelate postate pe Reddit a șocat întreaga comunitate! Din disperarea de a se răzbuna pentru că fostul iubit i-a fost indifel, o tânără - care a picat în mrejele depresiei - a pus la cale un plan de-a dreptul diabolic! 

Tânăra cu pricina a fost părăsită de iubit pentru o fostă parteneră, iar șocul fiind prea mare, aceasta s-a gândit ca, formă de răzbunare, să-și însceneze moartea. 

„M-a mințit cu totul!”

Într-un mesaj pe care l-a postat pe Reddit, femeia a povestit cum fostul iubit a părăsit-o pentru o femeie cu care în trecut formase o relație. Din dorința de a se răzbuna, tânăra a recurs la gestul greu de înțeles de mulți. 

„Acum șase luni fostul meu m-a părăsit pentru fosta lui, despre care îmi spunea că este abuzivă și că nu mai are sentimente pentru ea. Fără să-și ceară scuze sau fără să-mi ofere explicații, el m-a blocat peste tot și niciodată nu am mai auzit de el. M-a mințit cu totul și am aflat din întâmplare. A fost sfâșietor”, a povestit tânăra.

„M-am gândit dacă știe ce mi-a făcut, dacă este conștient de durerea pe care mi-a provocat-o, dar în loc să-l caut și să-l implor să-mi ofere explicații, am picat într- o depresie adâncă și am încercat să-mi continui viața. Am decis, însă, că, în cazul în care mă va căuta vreodată, îi voi spune că am murit. Ca să regrete ce mi-a făcut”, a mai continuat ea.

Mesajul mult așteptat a sosit!

Tânăra a primit un mesaj din partea fostului prin care acesta dorea să îi ceară scuze pentru felul în care s-a comportat. 

„I-am răspuns ca și cum aș fi fost sora mea și i-am spus că familia mea a încercat să-l contacteze. I-am spus că am murit și că am lăsat un bilet cu numele lui. A părut șocat. Sper să se simtă cumplit”, a mai spus ea.

Reacțiile cititorilor 

Restul internauților de pe Reddit au fost de-a dreptul bulversați de gestul tinerei. În majoritatea comentariilor oamenii au încercat să o îndemne pe aceasta să renunțe la astfel de idei și comportamente și să ceară ajutorul unui specialist. 

 „De ce te cobori la nivelul lui? Lasă-l în pace!”, „Găsește un terapeut bun!”, „Este un gest complet nebunesc și rău”, au fost câteva dintre comentariile lăsate.

Mai multe