#Casa Regală a Marii Britanii

Porecla primită de Regina Camilla de la copiii ei. Regele Charles nu a fost încântat

17 ianuarie 2024 20:00   Fapt divers

Contrar așteptărilor, poreclele sunt un lucru obișnuit în Familia Regală Britanică. Se știe deja că Regina Camilla se bucură de simpatia nepoților ei și chiar a primit o poreclă de la aceștia: „Gaga”. Însă, Maiestatea Sa a avut o poreclă mult mai tranșantă, cu mult înainte de a deveni regină. Cum îi spuneau copiii ei?

Regina Camilla și Regele Charles sunt persoane cu foarte mult umor, tocmai de aceea s-au și înțeles atât de bine de-a lungul vremurilor. Dacă ar fi ceva care l-ar deranja pe monarhul Marii Britanii, probabil ar fi porecla pe care a primit-o soția sa de la copiii ei. Dacă în prezent este alintată „Gaga” de către nepoți, înainte de a deveni regină, Maiestatea Sa a avut o poreclă mult mai tranșantă.

Porecla Reginei Camilla

Cum toată lumea a știut, la un moment dat, că va fi regină, copiii ei Tom Parker Bowles și Laura Lopes au început s-o strige Lorraine, făcând aluzie astfel la viitorul său regal, gândindu-se mai exact la cuvântul franțuzesc „La Reine”, care înseamnă, ați ghicit, regină. Atunci Ducesă de Cornwall, Camila a fost amuzată de poreclă, însă nu l-a amuzat deloc pe Regele Charles, după cum notează în noua sa biografie „Charles al III-lea”, publicată joi, autorul regal Robert Hardman.

„Ea a văzut întotdeauna și partea amuzantă a situației, pe când Charles nu a făcut-o. El era adesea afectat de ce se mai spunea în legătură cu aleasa inimii sale”, i-ar fi mărturisit o prietenă a reginei autorului regal Robert Hardman, potrivit okmagazine.ro.

Înainte ca Charles să urce pe tronul Marii Britanii, Camilla a sugerat chiar să fie numită prințesă consoartă, pentru anu deranja pe nimeni cu titulatura de regină, însă regretata Regină Elisabeta a II-a și-a exprimat dorința ca nora ei să fie cunoscută drept Regină Consoartă, atunci când Charles va fi încoronat rege. Ulterior, însuși Charles a menționat că este perfect în regulă ca soția sa să fie recunoscută simplă regină, fără specificația de consoartă.

Mai multe