Povestea incredibilă a unui bărbat care a câștigat la Loto. De ce a murit la câteva ore după ce a pus mâna pe marele premiu

27 decembrie 2023 9:54   Fapt divers

Atât de mulți dintre noi visează să câștige marele premiu la Loto, însă pentru cei care au și reușit acest lucru, soarta nu a fost deloc una blândă. Însă, de departe unul dintre cei mai ghinioniști câștigători a fost americanul Carl Atwood, care nici măcar nu a supraviețuit câștigului marelui premiu.

De la vacanțe de vis, investiții, sau, de ce nu, o demisie rapidă, multe vise se leagă de câștigul marelui premiu de la Loto. Speranța pe care milioane de oameni o au de-a lungul globului ține în viață acest joc, iar chiar și în țara noastră, o mulțime de oameni își joacă numerele norocoase la fiecare final de săptămână. Însă, soarta nu ratează nicio ocazie de a ne juca feste!

Mai precis, pentru cei care chiar au avut norocul de a câștiga marele premiu la Loto, lucrurile nu au stat deloc atât de bine precum și-ar fi imaginat! O mulțime de oameni au ajuns să aibă datorii chiar mai mari decât aveau înainte de a ridica marele premiu, iar pentru un american, lucrurile chiar au luat o întorsătură fatală, la doar câteva ore după ce a câștigat o mulțime de bani!

A murit după ce a câștigat 73.000 de dolari

Este vorba despre un american în vârstă de 73 de ani, pe numele său, Carl Atwood, care a murit după ce a câștigat suma de 73.000 de dolari! După ce a reușit să pună mâna pe suma de bani, tocmai în anul 2004, în urma unui joc televizat, bătrânul a decis să meargă rapid la un magazin din apropiere, care era chiar locul de unde și cumpărase biletul norocos, când a fost lovit de tragedie.

La nici 24 de ore după ce a câștigat banii, Carl Atwood a fost lovit de un camion în timp ce mergea la cumpărături, iar deși a fost dus imediat la un spital din apropiere, bătrânul nu a supraviețuit impactului.

Din păcate, jocul televizat nici măcar nu se terminase, iar bătrânul mai putea să câștige încă un milion de dolari, dacă nu ar fi murit!

Mai multe