Povestea uluitoare a unui bărbat care a câștigat la LOTO fără să știe: „M-am gândit că este o înșelătorie”

15 noiembrie 2023 11:41   Fapt divers

Un bărbat din statul Michigan a câștigat o avere în urma unei extrageri la loto, însă a fost doar la un pas singur de pierde premiul! Deși trebuie numai să ridice cei 416.322 de dolari pe care îi câștigase, bărbatul nu știa că a fost înscris la acea tragere, așa că a crezut că totul este o înșelătorie!

Se pare că soarta fiecăruia dintre noi se poate schimba în cele mai neașteptate moduri posibile! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, un bărbat din statul Michigan (Statele Unite) a câștigat suma fabuloasă de 416.322 de dolari la o tragere loto, însă nu știa că a fost înscris automat la aceasta! Așa că atunci când a primit un e-mail care îi spunea să ridice premiul, a crezut că totul este o înșelătorie!

Norocosul american a ales să rămână anonim, însă știm că premiul pe care l-a câștigat a fost jackpot-ul Big Cash 2nd Chance, al statului Michigan. În cadrul acestei extrageri, fiecare 50 de cenți pe care o persoană îi cheltuiește la anumite jocuri online înseamnă șansa de a câștiga la loteria statului Michigan.

Iar bărbatul nici nu știa că este înscris automat la această extragere! „Joc foarte mult online, dar habar n-aveam că intru la o altă extragere când joc anumite jocuri”, a spus acesta, conform sursei citate.

A câștigat o avere fără să știe

Atunci când cei de la loteria i-au trimis un e-mail pentru a-l chema să își ridice premiul, bărbatul a crezut că totul este o înșelătorie! „Am văzut un e-mail de la Loteria din Michigan în care se spunea că am câștigat un premiu de 416.322 de dolari și m-am gândit că este o înșelătorie, deoarece nu am participat la acea loterie”, a mai mărturisit acesta.

Din fericire, el a avut inspirația de a suna la loteria pentru a verifica despre ce este vorba, iar aceștia i-au confirmat totul. Extragerea „celei de-a doua șanse” are loc în fiecare lună, iar cei înscriși pot câștiga chiar și 729.743 de dolari!

Bărbatul a mărturisit că încă nu îi vine să creadă ce se întâmplă. El a spus că dorește să împartă banii cu familia sa și să investească restul.

Mai multe