S-a dus la metrou aproape goală! Cum au reacționat ceilalți oameni

13 iunie 2024 15:23   Fapt divers

Tyffany Santos (27 de ani), un model OnlyFans din Brazilia, a întors toate privirile pe străzile Londrei, în urmă cu câteva zile. Focoasa blondă a ieșit în public practic goală. În afară de chiloții tanga de culoare albastră, restul „hainelor” au fost pictate pe ea cu vopsea de corp, în efortul de a susține echipa de fotbal națională a Braziliei.

Tyffany Santos a fost criticată, dar și aplaudată pentru gestul ei

Tyffany a mers inclusiv cu metroul londonez, fără să îi pese că ceilalți pasageri au măsurat-o din priviri. Modelul a declarat că a durat ore întregi pentru a-și pica „ținuta”, dar că a meritat efortul cu vârf și îndesat. Și-a filmat întreaga călătorie, urcând la stația de metrou Queensway, înainte de a ieși din metrou la Piccadilly Circus, unde s-a plimbat pe străzile înconjurate de turiști. Tyffany a dezvăluit că nu și-a propus să provoace controverse, ci a vrut să aducă un omagiu echipei naționale a Braziliei.

„Am vrut să aduc un omagiu Braziliei și să arăt că sunt mândră de rădăcinile mele. Fotbalul nostru nu are grad de comparație. Sunt un fan pasionat al acestui sport”, a spus ea pentru NeedToKnow. Santos a mărturisit că unii trecători au aplaudat-o, dar alții i-au criticat alegerea vestimentară. „Intenția a fost doar ca fan al echipei naționale. Sper că oamenii pot vedea dincolo de controverse. Când ești un adevărat fan, este normal să vrei să aduci un omagiu”, a adăufat Tyffany Santos. Videoclipul cu ea mergând aproape goală pe stradă a strâns mii de aprecieri și sute de comentarii, pe contul ei personal de Instagram. 

„Ești spectaculoasă, iubito”, i-a spus un fan. Altcineva a adăugat: „Dumnezeu să binecuvânteze Brazilia”.

Ea nu este primul model OnlyFans care a făcut asta. Arabella Mia, fan Arsenal, s-a plimbat prin Emiratele Arabe Unite purtând nimic altceva decât o costumație făcută din vopsea pentru corp.

Mai multe