Emily Ratajkowski a ieșit pe stradă în costum de baie: „Facem accident din cauza ta!”

Emily Ratajkowski (32 de ani) a ridicat pulsul șoferilor și pietonilor zilele trecute, când a ieșit în costum de baie pe o stradă din New York, SUA. Bruneta, care se laudă cu o avere de 8 milioane de dolari, și-a etalat silueta perfectă, în timp ce a savurat o cafea rece. Emily a purtat un set de baie colorat, format din două piese – un sutien minuscul și un slip tanga, iar în picioare a optat pentru o pereche de teniși roșii.

Emily Ratajkowski, într-un costum de baie portocaliu pe o stradă din New York
Emily Ratajkowski a făcut furori pe o stradă din New York (Foto: Instagram)

Imaginați-vă că sunteți la volan într-o zi obișnuită și o vedeți pe Emily Ratajkowski în fundul gol. Facem accident din cauza ta!”, a reacționat un fan pe Instagram. Emily a devenit faimoasă după ce a apărut în videoclipul piesei „Blurred Lines”, cântată de artistul Robin Thicke în urmă cu zece ani. Ea şi-a început cariera de model în adolescenţă, în California. În trecut, ea a fost numită „femeia cu cei mai frumoși sâni naturali din lume”.

Emily a purtat slip tanga (Foto: Instagram)
Emily a purtat slip tanga (Foto: Instagram)

Ce dietă ține Emily Ratajkowski

Chiar dacă arată impecabil, Emily Ratajkowski nu se ridică din pat odată cu soarele pentru a medita, a bea apă cu lămâie și a merge la sală. Iar când vine vorba de mâncare, deși nu ține un regim anume, Emily are grijă să nu consume prea multe dulciuri și produse de tip fast-food.

Sunt una dintre acele persoane care, dacă merge singură la sală, există o șansă de 50% să nu se antreneze cu adevărat, așa că am nevoie să mă duc cu cineva. Pentru mine, felul în care dorm după aceea este unul dintre motivele principale pentru a face mișcare. Stau mereu pe telefon și asta mi-a afectat somnul. De asemenea, sunt foarte sensibilă la lumină. Când mă antrenez, este mai bine decât să iau somnifere. Pentru că trupul meu a muncit din greu, creierul meu se odihnește în sfârșit și cred că asta este atât de valoros în zilele noastre”, a declarat Ratajkowski, pentru InStyle.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lajos kristof jpg
image
image
image
image
image
image
adelina nunta de lemn jpg
angelina jolie jpg
ioana bulca jpg
carmen movileanu jpg
banner andreea esca png
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
gabriela botezat irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net