Semnele care îți arată că pisica ta are încredere în tine. Gesturile pe care nu trebuie să le ignori

22 iunie 2024 12:13   Fapt divers

Pisicile sunt inocente, dar misterioase în același timp. Deși ai zice că se pot integra ușor printre oameni, acestea prind, de fapt, foarte greu încredere în cei din jur. Totuși, atunci când ajung să își arate încrederea, este un semn că felinele au o legătură specială cu cei care le sunt stăpâni.

Pisica va mânca direct din mânca ta, va veni să te întâmpine și te va lăsa să îi atingi zonele sensibile ale corpului

Atunci când pisica își arată încrederea în tine, ea este dispusă să mănânce direct din mâna ta. Acest gest semnifică faptul că felina se simte în siguranță și nu se teme că îi vei face rău. Mai mult, aceasta dovedește că se simte comod în prezența ta și poate să își desfășoare activitatea fără să se simtă amenințată.

Atunci când te întorci acasă, pisica va veni să te întâmpine. Fie îți va sări în brațe, fie își va freca capul de picioarele tale pentru a-ți arăta afecțiunea și încrederea pe care ți le poartă.

Pisica nu va lăsa pe nimeni să îi atingă burta, deoarece este o zonă sensibilă pentru ea. Însă, dacă are încredere în tine, ea îți va permite să o mângăi pe burtică.

De asemenea, pisicile care au încredere în stăpânii lor, îi vor însoți pe aceștia în fiecare colțișor al casei. Dacă felina te urmează peste tot, înseamnă că are deplină încredere în tine și te consideră un membru important al familiei.

Pisicile își vor lăsa jucăriile în grija ta și îți vor comunica toate nevoile lor

Atunci când animăluțul pufos își va lăsa jucăriile preferate în preajma ta, e clar că are încredere că vei avea grijă de ele. Mai mult, atunci când o pisică devină liniștită și se așează într-o poziție confortabilă în prezența ta, acest lucru reprezintă un alt semn că are încredere în tine.

Știai că felinele îți vor arăta părțile vulnerabile ale corpului atunci când au încredere în tine? Uneori, cele mai delicate zone ale corpului unei pisici sunt gâtul, burtica sau spatele. Astfel, dacă te vor considera o persoană de încredere, acestea nu vor ezita să se expună în fața ta.

Pisica comunică constant cu tine atunci când nu te consideră o amenințare. Ea poate emite sunete blânde, precum mârâitul sau fredonatul, sau poate folosi expresii faciale și gesturi pentru a-ți da de înțeles că are anumite nevoi. Acest comportament al pisicii arată că se încrede 100% în faptul că o vei înțelege și o vei ajuta să își satisfacă dorințele.

Mai multe