Tragedie fără margini! Un copil de 3 ani și-a împușcat mortal sora de un an

18 iulie 2023 20:36   Fapt divers
Ultima actualizare:

Tragedie fără margini în Statele Unite! Un copil în vârstă de doar 3 ani și-a împușcat mortal sora, folosind un pistol găsit în casa familiei, din San Diego (California). Drama s-a petrecut luni. Află mai multe detalii despre această întâmplare teribilă alături de Click!

O tragedie de proporții a lovit Statele Unite, chiar în această săptămână! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la CBS News, un copil în vârstă de doar 3 ani și-a împușcat mortal sora, la începutul acestei săptămâni! Drama a avut loc la ora 7 dimineața, iar cel mic a folosit un pistol găsit în casa familiei sale, în San Diego (California). Pentru ca totul să fie și mai dureros, sora acestuia, care s-a lovit de acest final tragic, avea doar un an!

După cum ne putem imagina, la acea vârstă fragedă, crima a fost una complet accidentală, cel mic găsind pistolul deja încărcat în casă. El nici nu și-a dat seama ce se întâmplă atunci când a tras înspre sora sa.

Cea mică a fost lovită de glonț în zona capului, iar salvatorii ajunși la fața locului au dus-o pe cea mică, de urgență, la cel mai apropiat spital. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, fetița a fost declarată moartă, la ora 8:30 dimineața, potrivit șerifului local.

Un copil de doar 3 ani și-a împușcat mortal sora

După cum ne putem aștepta, autoritățile au început imediat o anchetă, iar până în acest moment, nu se știe cu exactitate dacă părinții copiilor se aflau în casă, în momentul în care s-a petrecut tragedia.

Conform procedurilor, a fost începută o autopsie, pentru a stabili cu exactitate codul în care s-a produs decesul fetiței. Departamentul șerifului a transmis, evident, condoleanțe familiei îndurerate.

Acesta nu este singura tragedie de acest fel din ultimul timp. Tocmai luna trecută, un copil de 6 ani din Detroit și-a împușcat fratele, de 2 ori.

Mai multe