Traumatizant! Medeea Marinescu a ajuns cu unul dintre copii la camera de gardă. Ce a putut să pățească

24 noiembrie 2022 23:22   Fapt divers
Ultima actualizare:

Foarte mulți români consideră că unitățile medicale private sunt organizate în cel mai profesionist mod posibil, fiind locurile unde nu există scăpări sau greșeli. Doar că, uneori, realitatea contrazice, iar atunci când pacienții sunt copii, situațiile devin cu adevărat dramatice.

Una dintre persoanele care a trăit o situație traumatizantă, recent, este chiar actrița Medeea Marinescu, 48 de ani. Artista care a interpretat rolul Mariei Mirabela, în anii 80, a ajuns la camera de gardă a unui spital privat din București, cu unul dintre cei doi copii ai ei.

Întreaga experiență a fost relatată pe contul de socializare al actriței. „Cum este posibil să ajungi la camera de gardă pediatrie la (...), cu un copil târându-se de dureri abdominale și vărsături, în imposibilitatea de a sta în picioare, și după o așteptare de două ore și treizeci de minute(...) să fim anunțați că nu există posibilitatea de a se face o ecografie abdominală(existând suspiciuni grave care necesitau o astfel intervenție), și ne-a fost sugerat să megrem la un spital de copii de stat”, a relatat Medeea Marinescu.

Și mai sinistru este faptul că în loc să îi înștiințeze pe părinți asupra imposibilității realizării analizei, angajații spitalului privat au insistat asupra costului consultației, de aproximativ 400 de lei! Medeea Marinescu și soțul ei, George Dăscălescu, și-au dus copilul de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu, din București, în cele din urmă.

Am greșit că nu am mers din primul moment acolo, însă știind că este o perioadă a virozelor, care au necesitat multe intervenții de urgență, ne-am gândit că varianta unui loc privat (a cărui reclama s-a dovedit atât de păguboasă) ar putea fi o varianta. NU ESTE”, a mai explicat Medeea Marinescu. 

Actrița a detaliat și motivul pentru care a decis să facă publică întâmplarea: „Scriu asta nu din dorința de a mă răzbuna, am lucruri mult mai importante de făcut, însă consider că oamenii trebuie să știe exact atunci când sunt dispuși să plăteasca o sumă de bani, de ce servicii pot sau nu pot beneficia atunci când apelează la serviciile unei clinici de urgență pediatrică fără ecograf, și fără o organizare care să permită o consultație în regim de urgență”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe