Fenomene stranii! Ce a văzut o bătrânică de 96 de ani, lângă patul său de spital

Ultima actualizare:

Fenomenele paranormale există la tot pasul, iar multe dintre lucrurile din viață nu au, pur și simplu, explicație. O bătrână a văzut ceva înfiorător lângă patul său de spital, chiar cu câteva momente înainte de a fi transferată la un ospiciu. Halucinațiile au fost, pe cât de pașnice, pe atât de terifiante.

Aflată pe patul de spital, o bătrână a trăit o experiență care i-a terifiat pe cei dragi. Nepotul femeii a surprins totul în cadrul unei filmări și le-a povestit urmăritorilor săi de pe TikTok tot ce a văzut bunica lui, la cei 96 de ani ai săi. 

Bătrânica de 96 de ani vorbea cu spiritele

Videoclipul postat de bărbat a adunat aproape 400 de mii de vizualizări, iar internauții au reacționat imediat la cele văzute. Se pare că bătrânica experimenta, pe propria piele, fenomene stranii: avea halucinații și vedea copii lângă patul său. Surprinsă în imaginile video, aceasta vorbea cu soțul său despre ceea ce vedea, ca și cum totul ar fi fost real. Îi răspundea cu ușurință la întrebări și părea absorbită de conversația intensă. Cu toate acestea, nimeni nu se afla, fizic, în direcția în care își îndrepta privirea. 

„Aceasta a fost cea de-a doua viziune pe care ea a avut-o astăzi. Probabil unchiul meu o întreba dacă copiii sunt orientali, având în vedere faptul că ea a locuit, multă vreme, peste ocean. Dar nu este ceva sigur. Mă întreb oare ce vedea?” a scris nepotul femeii, pe TikTok. În dreptul clipului video postat, acesta a mai adăugat: „Bunica mea de 96 de ani vede spirite în partea cealaltă...cu doar câteva zile înainte de mutarea la ospiciu”. 

Citește și - Robin Williams, desemnat „Cea mai tristă moarte a unei celebrităţi". „Îşi pierdea minţile, iar el ştia asta”

După spusele ei, bătrâna descria o petrecere, însă detaliile nu erau prea bine conturate. Potrivit specialiștilor, aceste lucruri li se întâmplă persoanelor care sunt pe moarte. Atunci când sunt pe punctul de a trece „granița” în lumea de dincolo, aud și văd persoane, locuri, întâmplări care au avut legătură cu viața lor. 

Totul are o explicație științifică și se leagă de memoriile acumulate de oameni, de-a lungul vieții. De asemenea, halucinațiile sunt normale și la persoanele cu probleme de sănătate majore, precum schizofrenia. 

Ce se întâmplă în creierul uman, înainte de moarte

Înainte de moarte, creierul uman procesează cele mai importante informații ce au rămas stocate adânc în memoria oamenilor. 

Persoanele care s-au aflat, la un moment dat, în moarte clinică, au explicat că au și-au văzut întreaga viață trecând prin fața ochilor, ca și cum ar fi retrăit anumite evenimente din trecut.

De asemenea, o persoană muribundă rareori mai simte dureri, căci mușchii corpului sunt total relaxați și intervine o stare de liniște generală, mai ales prin prisma faptului că toate membrele sunt controlate de creier. Dacă acesta este relaxat, automat și corpul uman este la fel de relaxat. 

Vezi și - Şi-a riscat viaţa după o filmare: «Aveam halucinaţii la volan»

Halucinațiile dinainte de moarte pot îmbrăca multe forme. Unele persoane pot vedea o lumină albă și liniștitoare, în timp ce altele pot vedea oameni dragi care au decedat de multă vreme, la fel ca în cazul bunicuței despre care v-am vorbit mai sus. 

În astfel de momente, cercetătorii recomandă ca muribunzii să fie atent supravegheați, mai ales dacă se află și sub tratament medicamentos. Și, pentru că nu mai există suficient oxigen în creier, aceștia pot pleca, pentru totdeauna, în orice clipă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net