Ce copii frumoși au actrițele Medeea Marinescu și Lulu Mihăescu! Maria Mirabela și Veronica sunt super mame


    Ce simpatice erau  în celebrele roluri!
Ce simpatice erau în celebrele roluri!

Vă mai amintiţi de Mirabela din ”Maria Mirabela” sau de celebra ”Veronica”? Azi, Medeea Marinescu şi Lulu Mihăescu sau Luminiţa Petre, pe numele ei real, actriţele care au dat viaţă celebrelor personaje, sunt mame şi au cu ce se mândri, copiii lor moştenindu-le frumuseţea, dar şi talentul artistic.

Fiul Medeei a debutat deja, la 9 ani, în cinematografie. Acelaşi zâmbet ştrengăresc, aceiaşi ochi mari şi luminoşi  şi cu un licăr special, dar şi talentul le-a moştenit Luca Dăscălescu Marinescu (9 ani) în totalitate de la mama sa, Medeea Marinescu (45 de ani), care a devenit vestită cu rolul principal din ”Maria Mirabela”

Medeea, alături  de Luca, fiul ei în  vârstă de 9 ani
Medeea, alături de Luca, fiul ei în vârstă de 9 ani

”Ce ştiu sigur e că Gopo m-a iubit foarte mult. Era un om cald, se juca cu noi, ne lua în braţe, vorbeam mult. Un copil simte când e iubit. Am un desen de la el, pe care mi-a scris: «Mirabelei, celei dulci, cu dragoste de la un admirator». M-a iubit foarte mult. M-a sunat şi cu puţin timp înainte de a pleca dintre noi, la o vizionare cu Maria Mirabela în Tranzistoria, dar eu eram deja preocupată de pian, aveam concerte şi nu m-am putut duce. Stăteam ore în şir până să filmăm. Mergeam dimineaţă pe platou şi filmam după prânz. El se plimba cu noi pe platou, niciodată nu vedea decorul următor, care era în lucru, decât cu noi şi ne întreba ce părere avem. Avea un talent fantastic, desena super şi ni-i făcea din plastilină pe Oachi şi pe Omide, iar de acolo începea să născocească poveşti şi situaţii care aveau legătură cu scenariul. Iar noi jucam situaţia aceea şi o filmam. Nu stăteam cu scenariul în mână, dimpotrivă, a interzis să învăţăm replicile”, a povestit ea, într-un interviu pentru life.ro.

În urmă cu doi ani, şi fiul ei, Luca, a strâns ropote de aplauze după apariţia în emisiunea ”Aici eu sunt vedeta!”, difuzată de Antena 1. În plus cei doi, mamă şi fiu, au fost parteneri în scurt-metrajul “Michelangelo”, regizat de Anghel Damian, care a semnat şi scenariul peliculei. Luca e atras de cinematografie, cu atât mai mult cu cât şi bunicul său, Ion Marinescu (72 de ani), este director de imagine. Zilele trecute, Medeea Marinescu a susţinut un spectacol în Paris, iar fiul ei i-a fost alături, poza lor aducându-le zeci de like-uri şi de aprecieri, din partea fanilor. 

O altă mămică fericită e şi celebra Lulu Mihăescu, care i-a dat viaţă ştrengăriţei ”Veronica”, în anul 1972, pe când avea doar 4 ani. Pe numele ei adevărat Luminiţa Petre, artista s-a născut în 1968, la Iaşi. A jucat apoi şi în “Veronica se întoarce” (1973), rol care i-a adus comparaţii cu actriţa americană Shirley Temple. În 1996,  Lulu a plecat în  Canada, la Vancouver, unde e profesoară de pian.

Ana Petre, fiica lui Lulu Mihăescu,  are 24 de ani şi este  pasionată de călătorii
Ana Petre, fiica lui Lulu Mihăescu, are 24 de ani şi este pasionată de călătorii

Artista care a împlinit 52 de ani are o fiică superbă, în vârstă de 24 de ani, pe nume Ana Petre. Deşi nu i-a moştenit talentul pentru actorie, frumoasa şatenă e pasionată de călătorii, pictură şi fotografie, aşa cum spunea chiar ea într-un filmuleţ postat pe Youtube. Ana a moştenit şi calităţile fizice ale mamei sale: zâmbetul larg, privirea caldă, silueta şi tonusul.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
4 front doctorita spagara jpg
prințul william, kate middleton  sursa   shutterstock 186607298 jpg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg