A intervenit la accidentul unde i-a murit copilul! Paramedicul Jayme Erickson nu și-a recunoscut fata

Prin așa ceva nu ar trebui să treacă niciun părinte! Paramedicul canadian Jayme Erickson a intervenit la un accident rutier și i-a acordat ajutor medical unei fete, care mai târziu a murit la spital. Avea să afle seara că era, de fapt, propria sa fiică.

Jamye Erickson a plâns în fața reporterilor. Lângă ea a stat soțul ei, Sean  (Foto: Profimedia)
Jamye Erickson a plâns în fața reporterilor. Lângă ea a stat soțul ei, Sean (Foto: Profimedia)

Citește și: Ce dramă! Pompierul chemat la accident și-a resuscitat propria fiică! Copila a murit la spital

Jayme Erickson era la sfârșitul turei, atunci când a fost chemată să acorde ajutor medical, pe o autostradă din orașul Airdrie, provincia Alberta, pe 15 noiembrie. La locul accidentului, ea a găsit doi răniți, șoferița și o pasageră adolescentă.

„Coșmarul meu cel mai mare s-a adeverit"

Femeia de la volan a scăpat cu răni ușoare, dar fata din dreapta a rămas încarcerată și i-a luat o jumătate de oră paramedicului ca să o scoate din mașină, relatează The Guardian. Jayme Erickson a rămas alături de victimă până când a putut fi transportată cu avionul, la un spital din Calgary. Atunci când a ajuns acasă, femeia a fost întâmpinată de ofițerii de poliție, care au informat-o că fiica ei de 17 ani, Montana, a murit în accidentul la care ea intervenise mai devreme.

Vezi și: Pompier și preot, un sătmărean a salvat de la moarte o fetiță rănită grav în urma unui accident rutier

Coșmarul meu cel mai mare s-a adeverit. Pacienta rănită grav pe care tocmai ce o îngrijisem era, de fapt, sânge din sângele meu. Era singurul meu copil, fiica mea Montana. Rănile ei au fost atât de oribile, încât nu am putut să o recunosc. Nu pot decât să simt furie, pentru că mi-a fost luată de lângă mine într-un timp atât de scurt. 17 ani nu sunt de ajuns. Am inima sfâșiată.

Deși sunt recunoscătoare pentru cei 17 ani pe care i-am avut alături de ea, sunt zdrobită și rămân cu multe întrăbări fără răspuns. Ce ai fi devenit, fetița mea? Cine ai fi fost? Sunt spulberată de durere. Nu mai sunt la fel. Îmi lipsește o bucată din mine. Nu știu cum să o iau de la capăt, cum să continui fără ea.”, a scris Jayme Erikson, pe pagina sa de Facebook.

Iată și: Tânără infectată cu coronavirus, violată de paramedic în ambulanță. Unde s-a petrecut incidentul

Montana avea doar 17 ani (Foto: Facebook)
Montana avea doar 17 ani (Foto: Facebook)

Organele adolescentei au fost donate: „Fetița noastră a salvat doi oameni”

Zilele trecute, în fața comunității Airdrie, Jayme și soțul ei, Sean Erickson, i-au adus un ultim omagiu fiicei lor: „Era o războinică și a luptat până în ultima clipă. A fost atât de frumoasă și de bună.”

Te-ar putea interesa și: VIDEO Imagini şocante! Pacient inconştient, lovit de un paramedic SMURD, cu un baton de parizer

Organele adolescentei au fost donate și astfel, Montana a reușit să salveze două vieți, care altfe nu ar fi avut nicio șansă. „Suntem atât de fericiți că fetița noastră trăiește prin ceilalți și, în urma acestei tragedii, a salvat alți oameni. Știm că este ce și-ar fi dorit”, a mai spus mama ei, printre lacrimi.

Vezi și: Ce caută o mireasă la locul unui accident? Explicația e incredibilă

Un pompier român a trecut printr-o situație identică

Romeo Baciu, un pompier din Buzău, a intervenit la un accident petrecut pe Drumul Național C2, în luna februarie, unde victimă a fost chiar fiica lui de 15 ani. Tatăl fetei a resuscitat-o minute în șir, însă atunci când a ajuns la spital, adolescenta și-a pierdut viața. Șofer a fost chiar iubitul ei, un băiat de 18 ani care luase permisul de câteva săptămâni. Acesta a scăpat cu răni ușoare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net