Ce caută o mireasă la locul unui accident? Explicația e incredibilă


    Sarah Ray a asistat un accident rutier îmbrăcată în mireasăfoto: Arhiva Personală/Marcy Martin
Sarah Ray a asistat un accident rutier îmbrăcată în mireasăfoto: Arhiva Personală/Marcy Martin

O fotografie cu o mireasă la locul unui accident rutier s-a viralizat rapid pe internet. Femeia a fost surprinsă cu spatele la două vehicule de mari dimensiuni și câteva automobile ale autorităților. Motivul inedit din spatele imaginii este, de fapt, cel care i-a surprins pe toți.

Ziua de 3 octombrie a fost cea mai importantă din viața lui Sarah și Paul Ray. Cei doi au ales această dată pentru a-și uni destinele și a-și jura credință veșnică, însă nici unul dintre ei nu se aștepta la ceea ce a urmat după ceremonia religioasă, potrivit buzzfeed.com.

La o oră după ce și-au spus „Da!” în fața altarului la biserica Clarksville Grace din Tennesee, Statele Unite ale Americii, Sarah a primit un apel telefonic de la tatăl ei, care îi spunea că a fost implicat într-un accident rutier. Atât Sarah, cât și Paul, sunt paramedici de profesie, dar nu se așteptau să lucreze chiar în ziua nunții lor. Cu toate acestea, cei doi nuntași s-au grăbit să ajungă la fața locului. În aceste momente, mama lui Sarah a fotografiat-o pe fiica ei, în rochie de mireasă la locul de muncă.

Fotografia a ajuns pe o rețea socială, unde a strâns imediat peste 12.000 de like-uri. „Cât de dedicat ești locului tău de muncă? Sarah Ray, paramedic la Serviciile Medicale de Urgență Montgomery County, a fost fotografiată în noaptea nunții lucrând la accidentul unuia dintre invitați. Aceasta e dedicație... s-a oprit să asiste pe drum de la ceremonie la petrecerea de nuntă! Mulțumim, Sarah, pentru că iubești ceea ce faci!”, este mesajul care însoțește fotografia.

Și chiar dacă Sarah a avut un motiv bine întemeiat să se grăbească să ajungă la fața locului, mireasa a mărturisit că ar fi făcut același lucru pentru oricine altcineva: „Nu aș fi condus fără să opresc pe lângă un accident. Am fi oprit și am fi încercat să ajutăm (ea și Paul, n.r.), fie că eram sau nu în costumele de nuntă”. 

cub horoscop iertare png
horoscop zilnic 1 martie jpeg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
antonia sexy jpg
Shakira jpg
FotoJet (3) jpg
femeie frig casa jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg