Tânără infectată cu coronavirus, violată de paramedic în ambulanță. Unde s-a petrecut incidentul


    Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

O tânără în vârstă de 19 ani din India, infectată cu COVID-19, ar fi fost violată sâmbătă seara de un paramedic în ambulanță, în drum spre spitalul din Pandalam, informează presa internațională.

Paramedicul a preluat victima împreună cu o altă femeie, în vârstă de 42 de ani, după ce ambele au fost testate pozitiv pentru coronavirus. După ce a lăsat-o pe femeia mai în vârstă, într-un centru Covid din Aranmula, paramedicul a pornit cu victima spre centrul de tratament pentru coronavirus din Pandalam. 

Când a ajuns la destinație, tânăra a povestit incidentul, iar bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost arestat duminică dimineața. Potrivit site-ului Bangalore Mirror, citat de Daily Mail, paramedicul a dus-o pe tânără într-o zonă retrasă, și-a scos echipamentul de protecție și a violat-o pe aceasta în jurul orei 22:00.

Când a ajuns la spital, tânăra a povestit conducerii spitalului că a fost violată de paramedicul ambulanței, iar bărbatul a fost arestat duminică dimineață. Ministrul Sănătății din India, KK Shailaja, a descris atacul din Kerala ca fiind „șocant” și „inuman”. 

Survivor Romania webp
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
front captura jpg
image
image
image
image
image
image
crima londra jpg
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
front captura jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
miri nunta jpeg
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png