Una dintre cele mai frumoase zone turistice din România, lăsată în paragină

3 noiembrie 2022 20:51   Fapt divers
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai frumoase zone turistice din România a fost lăsată în paragină. E cunoscut faptul că țara noastră e plină de locuri deosebite. Nu degeaba, turișitii care ne vizitează rămân impresionați de diversitatea pe care o găsesc în călătoriile lor. Din păcate, e cunoscut și faptul că autoritățile au uitat de multe ori să aibă grijă de zonele minunate pe care le ascunde România. 

Un exemplu negativ pentru turismul eșuat al României îl reprezinta stațiunile din Valea Jiului. Turismul în această zona turistică este prezentat de autorități ca o șansă la redresarea economică a întregii regiuni.

Din păcate, mai multe investiții în zona de munte s-au dovedit, până acum, inutile. Orașele din Valea Jiului, Hunedoara, se află într-o tranziție prelungită de la minerit, activitate care multă vreme a reprezentat motorul economiei locale, la turism, conform Adevărul.ro.

În ultimii ani, însă, autoritățile s-au lăudat cu investiții realizate în stațiunile din Valea Jiului. Acesta s-au dovedit inutile sau au eșuat în a-și atinge scopul turistic pentru care au fost realizate.

Telegondola din Pasul Vulcan, telescaunul din Vârful Straja și noul telescaun din zona turistică Parâng se numără printre „erorile” autorităților.

Află mai departe pe Adevărul.ro. cum una dintre cele mai frumoase zone turistice din România a fost lăsată în paragină.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe