#Casa Regală a Marii Britanii

Veste groaznică la Palatul Buckhingham. A fost diagnosticat cu cancer: „Nu cred că apuc Crăciunul”

30 ianuarie 2023 18:54   Fapt divers
Ultima actualizare:

Veste groaznică în familia regală britanică. Fostul majordom al prințesei Diana, Paul Burrell, în vârstă de 64 de ani, și-a împărtășit suferința în legătură cu diagnosticul de cancer de prostată și a recunoscut cu lacrimi în ochi că se teme că nu va trăi până la Crăciunul viitor.

În timpul unei apariții la ITV, Paul Burrell a spus că este „foarte obosit" și a explicat că a aflat că vara trecută a aflat că are cancer, transmite mirror.co.uk.

„Sunt la terapie hormonală în acest moment. Deci barba mea nu crește așa cum ar trebui, sunt obosit, sunt emoționat și am bufeuri”, a precizat acesta.

Fostul majordom al Prințesei Diana, în vârstă de 64 de ani, a vorbit și despre momentul în care le-a dat vestea tragică fiilor săi, Alexander și Nicholas.

Fostul majordom al prințesei Diana a fost diagnosticat cu cancer

Fostul majordom al prințesei Diana, Paul Burrell, a transmis că a descoperit absolut întâmplător că este bolnav.

În urma unui test de sânge, medicul de familie a sugerat că nivelurile sale au fost „destul de neobișnuite". Apoi a fost supus unui RMN care a dezvăluit cea mai cumplită veste posibilă.

„Sunt pe un rollercoaster emoțional, cu suișuri și coborâșuri, și nu știu cum voi fi în minutul următor", a spus Paul, care a recunoscut că de sărbători a fost răvășit de emoție.

„Împachetând cadourile de Crăciun anul acesta, mă gândeam: «Voi face asta anul viitor? Voi fi aici? Trebuie să le spun băieților mei", a precizat acesta, conform sursei citate.

Cât de greu a fost să le spună copiilor săi

Unul dintre cele mai dificile momente în această situație a avut loc atunci când a trebuit să îi anunțe pe cei doi copii ai săi, Alexander și Nicholas, că are o boală gravă.

„M-am dus în America de Crăciun și le-am spus. Au stat cu mine și m-au ținut și mi-au spus: «Tată, trebuie să petrecem mai mult timp cu tine»”, a dezvăluit fostul majordom al prințesei Diana.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe