Ziua nunții s-a transformat în cel mai mare coșmar pentru o mireasă. Oamenii au rămas șocați de rochia purtată în biserică: „A apărut în lenjerie!”

29 iulie 2024 9:56   Fapt divers

O tânără care a dorit ca ziua nunții ei să fie cea mai frumoasă din viață s-a confruntat cu o situație dezamăgitoare. Totul a pornit de la rochia de mireasă pe care a purtat-o atunci când și-a unit destinul cu bărbatul visurilor ei. 

Pernille Rosenkilde este o tânără influenceriță din Danemarca, ce a ajuns să fie ironizată și criticată de internauți după ce a decis ca în ziua nunții să poarte o rochie de mireasă transparentă. 

Cum arată rochia care a creat o mare isterie

Femeia a stârnit furia internauților în urma fotografiilor de la nuntă postate pe social media. Și-a croit singură rochia, pe care a cusut o multitudine de pene, activitate în care a investit 50 de ore de lucru. Ținuta a fost alcătuită dintr-un top cu pene în partea de sus, iar în partea de jos a avut o fustă transparentă, dedesubtul căreia a purtat un body. 

"Îmi place să port pene și materiale transparente, dar mi-am dorit întotdeauna ca rochia mea să fie elegantă, clasică și un pic sexy", a spus Pernille pentru Vogue Scandinavia.

Reacțiile internauților, de-a dreptul tăioase!

La vedera fotografiilor cu pricina, internauții nu s-au putut abține de la comentarii și și-au exprimat punctul de vedere. Iată care sunt doar o parte din comentariile lăsate de fani pe Instagramul tinerei. 

”A purtat rochia aceasta la o nuntă făcută în biserică. A apărut în lenjerie într-o casă de rugăciune"; "Rochia aceasta este ridicolă"; "Cea mai de prost gust rochie pe care am văzut-o"; "Și-a pus doar jupa și a uitat de rochie. A venit în chiloți"; "În Italia nu ar fi putut să intre așa în biserică" - au fost doar o parte din reacțiile internauților. 

Alții au considerat că modelul rochiei a fost unul urât, alții au apărat-o, iar în ultima categorie se află cei care au criticat-o pentru modul în care a s-a prezentat în fața altarului. 

Mai multe