A crezut că a câștigat o avere la Loto! Atunci când a încercat să ridice banii a primit o veste șocantă

23 februarie 2024 18:26   Internațional

Cei mai mulți dintre noi visăm să câștigăm premiul cel mare de la Loto, iar indiferent la fiecare final de săptămână, o mulțime de români cumpără un bilet și își încearcă norocul cu numerele lor favorite. Ei bine, exact acest lucru l-a făcut și un bătrân din Italia, care a crezut că întreaga sa viață se va schimba, după ce a câștigat o sumă uriașă la Loto! Cu toate acestea, când a dorit să își ridice banii, el a primit o veste teribilă.

Potrivit informațiilor de la observatornews.ro, un bătrân în vârstă de 87 de ani, din Roma, capitala Italiei, a avut parte de un șoc incredibil, după ce a crezut că a câștigat o sumă uriașă la Loto!

Mai precis, pe data de 20 februarie, bărbatul a jucat un bilet Superenalotto, unde alesese două seturi de numere. A doua zi dimineață, bătrânul a cumpărat un ziar, pentru a verifica numerele extrase, iar acela a fost momentul în care a avut parte de șocul vieții sale!

Numerele din ziar erau exact acelea jucate de bătrân, mai exact, 4, 9, 25, 25, 30, 57, 66. Iar marele premiu pe care a crezut că l-a câșrtigat era în valoare de 64 de milioane de euro! Cu toate acestea, fericirea lui a fost spulberată rapid, atunci când a încercat să ridice banii.

A crezut că a câștigat 64 de milioane de euro

Fericit, bătrânul a încerca să își ridice banii cu biletul pe care îl credea câștigător. Cu toate acestea, el a avut parte de surpriza neplăcută de a afla că ziarul local unde verificase dacă a câștigat premiul tipărise numerele greșite! Coincidența a făcut ca secvența greșită publicată de ziar să fie identică cu cea jucată de bătrânul de 87 de ani, din Roma.

Astfel, în mai puțin de 2 ore, bătrânul a trecut de la obucurie enormă la o frustrare pe care poarte că niciunul dintre noi nu ne-o putem imagina. Premiul pe care acesta a crezut că a reușit să îl câștige era de 64.200.000 de euro, o sumă uriașă, care ar schimba cursul vieții oricui.

Mai multe