Au câștigat un jackpot de 5 milioane de dolari, dar nu au primit niciun ban! Povestea șocantă a unui cuplu care a jucat la Loto

25 septembrie 2024 12:05   Internațional

Mulți dintre noi visăm la marele premiu de la Loto, iar o bună parte dintre români chiar cumpără un bilet la fiecare final de săptămână, pentru a-și juca numerele norocoase. Iar o familie din Regatul Unit a reușit să câștige o sumă uriașă la Loto, din care nu au putut ridica niciun singur ban! Iar motivul a fost unul cu adevărat șocant.

O bună parte dintre noi ne jucăm numerele norocoase la Loto, aproape în fiecare final de săptămână. Iar cei mai mulți dintre noi ajungem să fim dezamăgiți, deoarece numerele alese nu ne aduc niciun singur ban. Însă, probabil că niciunul dintre noi nu ne putem imagina cât de frustrant trebuie să fie faptul că nu putem ridica niciun singur ban, deși am câștigat un premiu de milioane de dolari!

Din păcate, exact în această situație a fost britanicul Martyn Tott și soția lui, Kay. Cei doi au câștigat premiul de 5 milioane de dolari, după ce și-au jucat numerele norocoase la Loto. Din păcate, deși s-a dovedit că erau câștigătorii de drept, cei doi nu au putut  ridica niciun ban!

Nu au putut ridica premiul la Loto

Undeva în jur de șapte săptămâni a durat investiația făcută de cei de la Camelot Group, comapnia care se ocupă de Loteria din Marea Britanie, iar la final, ancheta a demonstrat faptul că Martyn și Kay Tott chiar erau câștigătorii de drept ai premiului de 5 milioane de dolari.

Din păcate, tânărul cuplu a fost nevoit să treacă prin momente extrem de dificile, după ce au aflat că nu mai au dreptul să ridice banii câștigați.

Compania nu mai trebuia să plătească premiul

Motivul pentru care cei doi și-au pierdut banii este faptul că există un termen de 30 de zile pentru raportarea biletelor pierdute, iar cum Martyn și Kay au depășit această perioadă, compania nu mai era obligată să plătească premiul.

„Gândul că urmează să avem atât de mulți bani este ceva eliberator, însă faptul că am pierdut totul a avut efectul opus”, a spus Kay Tott, care a descris întreg calvarul drept „cea mai mare tortură posibilă”.

Mai multe