Cadavrul unui femei, găsit după 16 ani. A fost ucisă de iubitul ei și băgată într-o valiză peste care a turnat ciment

24 septembrie 2024 14:38   Internațional

Rămășițele unei femei din Coreea de sud, dată dispărută în urmă cu 16 ani, au fost găsite sub un strat de ciment, de către un instalator care căuta o scurgere, în casa fostului ei iubit. Bărbatul a ucis-o și a băgat-o într-o valiză peste care a turnat ciment. Acesta a fost arestat şi a mărturisit crima.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a declarat poliției locale că în timpul unei dispute și-a lovit iubita și apoi a decis că trebuie să îi ascundă corpul. I-a pus cadavrul într-o valiză și l-a îngropat sub un strat de cărămizi și ciment pe balcon. Ea a rămas neobservată până când a fost găsită luna trecută de către un instalator care căuta o scurgere.

Cadavrul, care a fost parțial conservat în valiză, a fost identificat, iar anchetatorii au analizat amprentele digitale pentru a stabili că aparținea femeii dispărute. Autopsia a arătat că femeia a murit în urma unei lovituri cu un obiect contondent la cap.

Găsită după 16 ani

Bărbatul nu locuia în apartament când a fost găsit cadavrul, dar a fost descoperit și arestat la scurt timp. Acesta a declarat poliției că locuia cu femeia de cinci ani și că a lovit-o în cap cu un obiect după o ceartă în octombrie 2008.

Apoi a îngropat valiza care conținea corpul femeii sub cărămizi și ciment, pe un balcon mic de la etajul al treilea, la care se putea ajunge doar dintr-unul dintre dormitoare. Potrivit autorităților, bărbatul a continuat să locuiască în apartament încă opt ani, până când a fost arestat pentru trafic de droguri în 2016. De atunci, proprietarul apartamentului îl lăsase gol și îl folosea ca spațiu de depozitare.

Femeia, care avea 30 de ani la momentul decesului, nu a fost dată dispărută de familia sa decât la trei ani după moartea sa. Membrii familiei pierduseră legătura cu fiica lor, iar când au venit să o caute în Geoje, li s-a spus că aceasta își părăsise iubitul și plecase din oraș, conform publicației BBC.

Misterul vechi de 16 ani a fost rezolvat abia anul acesta, când proprietarul clădirii a început o serie de renovări. Poliția își continuă ancheta, iar bărbatul ar putea fi acuzat de crimă.

Mai multe