#Casa Regală a Marii Britanii

Cât costă rochia cu care Kate Middleton a făcut furori în cea mai recentă postare de pe Instagram! De unde a achiziționat-o

11 septembrie 2024 17:00   Internațional
Ultima actualizare:

Kate Middleton și-a surprins fanii cu ultima sa apariție în care face dezvăluiri despre starea ei de sănătate. Prințesa de Wales a apărut într-un clip video, îmbrăcată într-o ținută spectaculoasă, creată de un nou designer.

Kate Middleton, apariție spectaculoasă într-un clip video. Prețul pe care l-a plătit pentru noua rochie

Kate Middleton și-a impresionat fanii, în urma unui clip video în care apare alături de familie și unde totodată confirmă că se va întoarce la viața publică, după ce și-a încheiat tratamentul de chimioterapie. Partenera Prințului William a precizat că se concentrează pe starea ei de sănătate pentru a se vindeca complet de cancer și chiar dacă drumul către recuperare este unul destul de lung, ea rămâne optimistă în fața tuturor provocărilor.

Nu doar aceste vești i-a încântat pe cei care o îndrăgesc, ci și apariția ei. Catherine a purtat o ținută creată de un nou designer, marca Veronica Beard, compusă dintr-o rochie midi cu flori, care valorează 617 lire sterline. De asemenea, aceasta a încălțat o pereche de pantofi sport care nu valorează nici mai mult, nici mai puțin de 109 lire sterline. Întregul outfit a fost accesorizat cu o pereche de cercei cu ametist verde de la Kiki McDonough, prețul lor fiind de 695 de lire sterline.

Mai mult, Prințesa de Wales a purtat și un colier personalizat cu inițialele Prințului George, Prințesei Charlotte și Prințului Louis, marca Daniella Draper. Dar...nu a uitat nici de inelul pe care l-a avut la deget atunci când a fost prezentă la Jocurile Olimpice din vara anului 2024.

Fanii regali, încântați de apariția Prințesei de Wales

Fanii Casei Regale i-au apreciat look-ul lui Kate Middleton și i-au adresat o mulțime de complimente în mediul online. 

„Sunt atât de fericit că a terminat chimioterapia, care trebuie să fi fost obositoare și îngrijorătoare. Catherine arată frumos și natural”, a fost comentariul unuia dintre internauți, la postarea lui Kate Middleton.

Mai multe