O iubire ca în povești! Cât de mult o adoră prințul William pe prințesa Kate! Un specialist în limbajul corpului a dezvăluit secretul

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Fanii Casei Regale a Marii Britanii sunt în culmea fericirii de când au aflat că starea de sănătate a prințesei Kate este tot mai bună! Recent, Kate Middleton a anunțat prin intermediul unui clip emoționant că după 9 luni de zile, a finalizat, în sfârșit, ședințele de chimioterapie și că este pe drumul cel bun spre recuperare. În ciuda dificultăților prin care a trecut, Kate se poate considera cea mai norocoasă din lume, având un soț care o iubește necondiționat! Nu o spunem noi, ci chiar specialiștii în limbaj corporal care le-au analizat gesturile membrilor din Familia Regală.

O iubire ca în povești! Cât de mult o adoră prințul William pe prințesa Kate!
O iubire ca în povești! Cât de mult o adoră prințul William pe prințesa Kate!

O iubire ca în povești! Cât de mult o adoră prințul William pe prințesa Kate!

Clipul pe care l-au postat reprezentanții Familiei Regale a Marii Britanii a strâns în doar 24 de ore, peste 2 milioane de aprecieri, semn că fanii se bucură din suflet pentru prințesa Kate. Clipul îi înfățișează pe membrii familiei lui Kate ân timp ce se plimbă și se joacă în mediul rural din Norfolk. Pe fundal o auzim pe Kate care povestește emoționantă despre tot parcursul său din ultimele luni în lupta cu boala. Totodată observăm gesturi pline de tandrețe și iubire între Kate și William, gesturi care până acum au fost ținute departe de ochii publicului. Oamenii însă au avut șansa să observe câtă dragoste nutrește între cei doi prinți și cât de îngrijită și susținută este prințesa Kate de familia sa. Un expert în limbajul corporal a oferit detalii pentru publicația Daily Mail. 

„Limbajul corporal din acest clip ne spune tot ce trebuie să știm despre recuperarea lui Kate - și chiar mai mult. Încă de când s-au logodit, Kate și William au fost foarte grijulii și foarte discreți când a venit vorba de gesturi publice de afecțiune. Dintr-odată, ni se arată adevărata profunzime a adorației și a iubirii pe care le simt unul pentru celălalt, în niște scene simple, dar extrem de emoționante din acest clip.", a spus Judi James pentru sursa citată.

Întregul peisaj oferă senzația ca familia a scăpat de o mare greutate și că, în sfârșit, se pot relaxa. Totodată, știm că William și Kate au respectat cu sfințenie protocolul regal încă de la începutul relației lor și nu și-au afișat gesturi de afecțiune în public. Acum însă, îl vedem pe Willliam în ipostaza soțului care își adoră partenera și care o protejează cu orice preș, fapt ce subliniază legătura profundă dintre ei. 

„Îmbrățișarea lui Kate cu William, pe o pătură în pădure, o arată pe ea lipită de soț, într-o ipostază de încredere și adorație totală. Brațul ei este în jurul lui, într-un gest protector. Dragostea lui William pentru soția lui pare naturală și intensă. Nu există nicio rezervă tipică celor de la Windsor. Când stau cu toții, el are o mână pe piciorul ei, dar Charlotte se sprijină de celălalt picior al mamei ei, ca și cum cu toții își doresc să o protejeze pe Kate. Prințesa primește și oferă protecție și afecțiune. Momentele de bucurie și de joacă arată o familie care celebrează, nu una anxioasă. Joaca cu copiii 'vorbește' despre o nouă perspectivă care arată că s-a ajuns la o prioritizare importantă."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Copil bolnav FOTO Shutterstock jpg
dig vaslui jpg
trandafiri, freepik jpg
vladimir putin gettyimages jpg
neil cox j antic nud biciclisti profimedia (3) jpg
calorifer_shutterstock 2123771615 jpg
aleea cununilor facebook jpg
piki antena 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net