Caz șocant în Italia! Un român este acuzat că ar fi mâncat o lebădă de pe un lac din apropiere de Roma

25 octombrie 2024 12:24   Internațional

Un incident de-a dreptul șocant a avut loc în Italia, iar la miezul întregului incident s-a aflat un român. Potrivit autorităților, acesta ar fi folosit pesmet pentru a ademeni o lebădă de pe un lac, pe care apoi a luat-o cu el și a mâncat-o.

Autoritățile din Italia au rămas fără cuvinte după ce s-au confruntat cu o situație de-a dreptul incredibilă, în mijlocul căreia se afla un român fără adăpost. Acesta este acuzat de către localnicii unui oraș aflat lângă Roma că ar fi adelemit o lebădă de pe lac, pe care ar fi și mâncat-o.

Întreg incidentul s-a petrecut în Ostia, un oraș de mici dimensiuni situat la vest de Roma. Locuitorii spun că bărbatul s-ar fi folosit de pesmet pentru a ademeni lebăda, pe care apoi a și dus-o sub podul unde locuia și ar fi mâncat-o.

Un român fără adăpost ar fi mâncat o lebădă în Italia

Pescarii din zonă au mai spus că au văzut un foc sub podul unde locuiește românul, imediat după ce lebăda de pe lac a dispărut. Unul dintre localnici a explicat că zona unde se afla lebăda este destul de aglomerată, iar bărbatul fără adăpost este văzut adesea, mergând prin zonă desculț.

„Aceasta este o zonă destul de animată din Ostia. Există un om fără adăpost, de origine română, care dă târcoale pe aici, mergând mereu desculț. Locuiește chiar lângă Canalul Pescarilor, sub podul care îl traversează”, a explicat un localnic, potrivit informațiilor de la observatornews.ro.

În zonă mai sunt și alte lebede

După ce au observat dispariția lebedei în cursul zilei de ieri, localnicii spun că se tem că și celelate păsări din zonă sunt acum în pericol. Aceștia au mai spus că, deși nu au văzut exact momentul în care românul ia lebăda și o mănâncă, au putut rămășițele focului apărut imediat după dispariția animalului.

„Pescarii mi-au spus că lebăda era ademenită cu bucăți de pâine de către acest om fără adăpost. Așa a fost prinsă și apoi ucisă pentru a fi mâncată. Niciunul dintre noi nu a văzut-o fiind mâncată sau gătită. Dar am văzut rămășițele focului”, spune un pescar, conform sursei.

Mai multe