Incident șocant într-o destinație extrem de populară printre turiștii români! Un bucătar a atacat un client nemulțumit de mâncare

Este un loc superb, în care mulți români aleg să își petreacă vacanețele. Din păcate, de această dată, un incident șocant a fost cel care a adus această destinație de vis în atenția întregii lumi. Este vorba despre Ibiza, unde un bucătar a șocat autoritățile după ce a atacat un client nemulțumit de mâncarea lui.

Incidentul a avut loc în Ibiza / foto: IStock
Incidentul a avut loc în Ibiza / foto: IStock

Ibiza este, fără doar și poate, una dintre cele mai populare destinații de vacanță din întreaga lume. Nenumărați oameni vin aici în fiecare an, în special vara, pentru a se bucura de condițiile de lux oferite de această destinație de vis. Din păcate, de această dată, Ibiza a ajuns în atenția publicului nu datorită hotelurilor superbe, sau a priveliștilor de lux pe care le are de oferit, ci datorită faptului că un bucătar a atacat un client nemulțumit de calitatea mâncării pe care a comandat-o!

Bucătarul, un bărbat în vârstă de 37 de ani, lucra pentr un restaurant de lux din această destinație, atunci când a atacat un client în vârstă de 72 de ani, de origine germană. Se pare că bătrânul fusese nemulțumit de calitatea mâncării primite, așa că a returnat farfuria ospătarului. Odată ce a aflat despre ce s-a întâmplat, bucătarul a devenit extrem de agresiv.

Un bucătar din Ibiza a atacat un client nemulțumit

Se pare că bucătarul în vârstă de 37 de ani ar fi alergat către masa bătrânului, unde a început să țipe și să se comporte într-un mod foarte agresiv. El ar fi strigat la client, iar în cele din urmă l-a și lovit pe bătrân în spate, cât și în zona gâtului.

Mai mult decât atât, bucătarul agresiv ar fi spart și o farfurie de podea, iar clientul a avut nevoie de atenția medicilor, în urma incidentului șocant.

Victima a avut nevoie de intervenție chirurgicală

Inițial, medicii au concluzionat că rănile suferite de victimă sunt superficiale, fiind vorba doar despre câteva vânătăi. Din păcate, în doar câteva zile, starea bătrânului s-a agravat, fiind necesară o intervenție chirurgicală.

Respirația bărbatului era afectată de două cheaguri de sânge din zona toracelui, iar bucătarul a fost deja reținut și este anchetat pentru vătămare corporală gravă. Acum, ancheta autorităților este încă în desfășurare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carte pixabay jpg
moneda noua1 jpg
dodo munteanu instagram jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
image png
halloween colaj pixabay jpg
turisti venetia jpg
15 special cuplu pajiste iarba fericire zambet iubire romantic shutterstock 3389285 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net