Metoda folosită de gospodinele cu experiență pentru a pregăti pârjoale moldovenești delicioase! Vor fi mai bune ca oricând

Pârjoalele moldovenești se numără printre cele mai cunoscute și mai îndrăgite preparate din țara noastră, însă chiar dacă sunt atât de populare, ele încă ascund câteva secrete! Iar dacă știm acest truc ingenios folosit de gospodinele cu experiență, pârjoalele noastre vor avea un gust mult mai intes și o textură mai fină!

Metoda ingenioasă pentru a găti pârjoale moldovenești delicioase
Metoda ingenioasă pentru a găti pârjoale moldovenești delicioase

Indiferent de zona țării din care venim, cu siguranță că cei mai mulți dintre noi am gustat pârjoale tradiționale moldovenești, măcar și de câteva ori. Poate că ne numărăm printre românii care chiar le și pregătesc în propria bucătărie, destul de des!

Iar dacă ne dorim să gătim o mâncare delicioasă, cu un gust mult mai intes decât în mod obișnuit, trebuie să apelăm la acest truc folosit de gospodinele din Moldova! Mai precis, după ce am pregătit deja compoziția pârjoalelor, totul trebuie amestecat vreme de 5 minute, cu o lingură de lemn!

După ce am terminat, este important să lăsăm compoziția să se „odihnească” vreme de 10 – 15 minute, iar la final, nu doar că textura pârjoalelor va fi mult mai plăcută, dar gustul lor va fi mai intens decât până acum!

Trucurile ingenioase pentru o mâncare delicioasă

În general, pârjoalele moldovenești nu sunt deloc greu de făcut. Tot ce ne trebuie este cam 500 de grame de carne tocată, o ceapă, maxim trei căței de usturoi, două ouă, cât și un cartof crud. Mai putem adăuga și puțin miez de pâine, înmuiat în apă.

Practic, vom pune carnea într-un bol, alături de orice alte condimente dorim, dar obligatoriu puțină sare și piper, iar după ce pâinea este înmuiată în puțină apă, o vom adăuga și pe ea alături de carne. Cartoful și ceapa trebuie date pe răzătoare și introduse în carne, iar totul se amestecă bine.

Ingredientele pentru pârjoale moldovenești unice

Putem folosi boia pentru a da un gust picant pârjoalelor / foto: IStock
Putem folosi boia pentru a da un gust picant pârjoalelor / foto: IStock

Desigur, nicio rețetă nu este bătută în cuie, iar dacă ne dorim, putem devia puțin de la normă, pentru a găsi un gust unic și deosebit.

Dacă dorim, mai există diverse alte condimente pe care le putem adăuga în pârjoalele moldovenești, cum ar fi cimbrul. Iar dacă ne place gustul de usturoi dar nu suntem fani ai texturii acestuia, putem pune praf de usturoi, în loc de cățeii obișnuiți.

Pentru o notă ceva mai picantă, putem adăuga și puțină boia, după gust. Cu aceste trucuri, putem pregăti o mâncare delicioasă, cu un gust și o textură de vis!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 zodii ghinion dragoste jpg jpeg
anna lesko colaj instagram jpg
sare epsom jpg
Fasole batuta  Sursa foto shutterstock 2204107937 jpg
zodii pixabay jpg
horoscop jpg
17 10 fatete dentare jpg
Qrevo MaxV JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net