Ce comoară a descoperit o femeie într-un râu: „Am rămas uimită când am văzut asta. Picioarele mi s-au înmuiat imediat”

2 septembrie 2024 16:20   Internațional

Jane, o femeie pasionată de căutarea comorilor, a avut parte de o experiență uimitoare în timpul unei expediții recente. Ea a descoperit într-un râu din Marea Britanie un obiect ce ar putea data din anii ’70 și ar putea ascunde o poveste tristă de dragoste.

O femeie a avut parte de o surpriză plăcută, dar și emoționantă, în timp ce explora un râu din Marea Britanie. Jane, care este pasionată de căutarea comorilor și care își petrece mult timp explorând râurile și pâraiele din sudul Angliei, a găsit în timpul unei expediții recente un obiect care ar putea ascunde o poveste tristă de dragoste.

Printre pietrele din albia unui râu, ea a zărit ceva ce i-a atras imediat atenția! Este vorba despre un inel. După ce a scos bijuteria din apă, Jane a constatat că era, de fapt, un inel de logodnă cu diamant, realizat din aur și platină. Publicând un videoclip pe TikTok, femeia descrie emoția pe care a trăit-o când a zărit obiectul.

Am rămas uimită când am văzut asta în pietrișul râului astăzi. Picioarele mi s-au înmuiat instantaneu când am văzut acea sclipire inconfundabilă de aur. Ești într-un fel de transă când îl ridici, nevenindu-ți să crezi ce vezi” a spus Jane în filmulețul publicat pe paginasa de TikTok, potrivit tabloidului britanic Mirror.

„O descoperire emoționantă, plină de sentiment”

De asemenea, femeia a mărturisit că este pentru prima dată când găsește un inel cu diamant, astfel că descoperirea este și mai specială. În plus, este de părere că bijuteria ar putea data din anii 1970 și crede că ar fi putut fi aruncată intenționat în apă, poate în urma unei dezamăgiri în dragoste, sau i-a alunecat de pe deget și nu a mai găsit-o.

„Nu am mai găsit niciodată un inel cu diamant. Nu am găsit niciodată un diamant. Nu am găsit niciodată platină. O descoperire emoționantă, plină de sentiment, te face să te întrebi cum acest gest de dragoste a devenit un simbol al iubirii pierdute”, a mai adăugat ea.

Mai multe