Cum au apărut vedetele pe covorul roșu la Festivalul Internațional de Film de la Veneția

5 septembrie 2024 10:20   Internațional

La sfârșitul lunii august, vedetele internaționale își încheie vacanțele și se îndreaptă către Veneția, unde are loc unul dintre cele mai prestigioase evenimente din lumea cinematografiei: Festivalul Internațional de Film de la Veneția. Ajuns la cea de-a 81-a ediție, festivalul rămâne un punct de referință în calendarul industriei, atrăgând cele mai mari talente și cele mai așteptate filme ale anului.

Printre titlurile mult anticipate, se află „The Girl Next Door”, regizat de Pedro Almodóvar, cu Julianne Moore și Tilda Swinton în rolurile principale. Felicity Jones și Joe Alwyn vor promova „The Brutalist”, iar publicul va putea urmări și mult așteptatul „Joker: Folie à Deux”, cu Joaquin Phoenix și Lady Gaga. De asemenea, Nicole Kidman revine pe marele ecran cu „Babydoll”, iar Angelina Jolie va interpreta legendara cântăreață de operă Maria Callas în pelicula „Maria”.

Pe lângă competiția oficială, festivalul va difuza și filme notabile în afara concursului. „Wolfs”, regizat de George Clooney și cu Brad Pitt în distribuție, și „Horizon: An American Saga”, al lui Kevin Costner, cu Sienna Miller în rol principal, se numără printre acestea. Festivalul a început în forță cu premiera mondială a filmului „Beetlejuice Beetlejuice”, în care joacă Jenna Ortega, Catherine O’Hara și Winona Ryder.

Iată care sunt cele mai spectaculoase apariții ale vedetelor pe covorul roșu.

Citește mai mult pe canal.33.

Mai multe