Ea este tânăra care a reușit să cucearească întreaga planetă cu trăsăturile sale neobișnuite. „Eu nu am crezut că arăt ciudat”

16 mai 2024 8:01   Internațional

Magda Myszczynska, o tânără din Polonia, în vârstă de 22 de ani, a devenit virală în mediul online datorită aspectului ei unic. Asemănată cu celebrele personaje din filmul „Avatar”, internauții au fost imediat atrași de trăsăturile sale neobișnuite.

Magda Myszczynska a reușit să îi cucerească pe internauți și a devenit rapid populară pe TikTok, adunând milioane de vizualizări, datorită trăsăturilor sale unice. În ianuarie, tânăra a avut 200 de milioane de vizualizări la videoclipurile sale publicate pe rețelele de socializare.

Magda, în vârstă de 22 de ani, este mama unui băiețel de doi ani și relatează că, deși „fanii” îi spun că pare „din altă lume”, nici ea, nici fiul ei nu au primit vreun diagnostic medical. Însă, forma bizară a ochilor continuă să atragă atenția, iar mulți nu cred că este reală.

„Mulți oameni au tot felul de teorii despre mine, cum că n-aș fi om, ci extraterestru. Este foarte nebunesc să citesc toate acele comentarii. Primesc mii de comentarii în mediul online.

„Sunt comparată cu un Avatar, cu sirene, cu Tinkerbell sau chiar cu un extraterestru”

În cele mai multe sunt comparată cu un Avatar, cu sirene, cu Tinkerbell sau chiar cu un extraterestru. Mi se pare amuzant. Cred că oamenii nu sunt obișnuiți să vadă că alți oameni sunt diferiți prin aspectul lor fizic. Eu nu am crezut că arăt ciudat, până când am primit astfel de reacții în mediul online. Abia atunci am început să devin conștientă de trăsăturile mele”, a declarat Magda, potrivit whatsthejam.com.

De asemenea, tânără susține că mulți o suspectează de diverse afecțiuni, ceea ce este extrem de frustrant pentru ea, dar se bucură de numărul mare de urmăritori: „Mulți îmi spun că sufăr de sindromul Waardenburg, dar nu am fost niciodată diagnosticată cu așa ceva. De asemenea, nici fiul meu.

Este destul de frustrant. Cred că este grozav! Unii oameni se pot simți copleșiți de atâtea comentarii urâte, dar eu mă bucur de vizualizări și încerc să nu iau nimic personal”, a mai adăugat tânăra.

Mai multe