Jill Biden, întâlnire emoționantă cu soția președintelui Zelenski! VIDEO

8 mai 2022 15:45   Internațional

Jill Biden, soția președintelui SUA Joe Biden, a vizitat Ucraina, acolo unde s-a întâlnit cu Olena Zelenka, partenera de viață a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski. Iată cum a arătat întrevederea emoționantă dintre cele două prime doamne!

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, a pornit către Ucraina după vizita de două zile din România, unde a avut parte de o întâlnire cu refugiați ucraineni. Jill Biden a fost primită în țara noastră de președintele României, Klaus Iohannis, și de soția acestuia, Carmen Iohannis.

Jill Biden, întâlnire emoționantă cu soția președintelui Zelenski

Din România, Jill Biden s-a deplasat către Solvacia, iar de acolo a mers în zona de vest a Ucrainei, unde s-a întâlnit cu soția președintelui Volodimir Zelenski, Olena Zelenska.

Cele două prime doamne și-au organizat întâlnirea neașteptată într-un oraș de la granița dintre Slovacia și Ucraina, în Uzgorod. Acestea au vizitat o școală, precum și mai mulți locuitori și copii refugiați în vestul țării, în urma războiului.

Vizita primei doamne a SUA nu a durat mult însă, însă a culminat cu îmbrățișarea emoționantă dintre ea și Olena Zelenka. Ulterior, Jill Biden a publicat un mesaj de solidaritate cu poporul ucrainean și pe rețelele de socializare.

Am considerat că este important să arătăm poporului ucrainean că acest război trebuie să se oprească, că războiul a fost brutal și că poporul Statelor Unite este alături de poporul ucrainean.”, a fost mesajul lui Jill Biden.

Vizita primei doamne a SUA în Ucraina a fost una neșteptată, nefiind anunțată în prealabil, din motive de securitate, având în vedere deplasarea sa într-o zonă apropiată de războiul ruso-ucrainean.

Jill Biden, vizită reușită în România

Și în timpul vizitei sale din România, Jill Biden a afișat un comportament plin de căldură față de prima doamnă a României, cele două fiind fotografiate chiar ținându-se de mână la un moment dat.

Jill Biden s-a întâlnit, sâmbătă, 7 mai, cu cuplul prezidențial format din Carmen și Klaus Iohannis, iar cele două prime doamne au vizitat împreună o şcoală din Bucureşti, unde sunt găzduiţi mai mulți elevi refugiaţi din Ucraina. Carmen Iohannis și prima doamnă a SUA și-au făcut declarații călduroase și au afișat o relație apropiată în cadrul acestei întâlniri.

Citește și: Jill Biden şi Carmen Iohannis s-au întrecut în ţinute elegante, la întâlnirea de sâmbătă

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe