#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton, prea bolnavă pentru a se reveni la îndatoririle regale? „S-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată la rolul pe care l-a avut înainte”

5 iunie 2024 13:27   Internațional

Kate Middleton (42 de ani), care a fost cândva în prima linie a angajamentele regale, alături de soțul ei, William, „s-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată în rolul în care au văzut-o oamenii înainte”, a declarat marți pentru Us Weekly o sursă apropiată de Casa Regală britanică.

Kate Middleton se concentrează pe tratamentul ei

Prințesa de Wales a fost diagnosticată cu cancer anul acesta și nu a mai fost văzută în public de la Crăciunul din 2023. Sursa menționată mai sus a adăugat că în prezent ducesa își „reevaluează ceea ce va putea să-și asume când se va întoarce”,  după ce a urmat tratamente de chimioterapie preventivă pentru cancerul ei, care au epuizat-o.

Mai mult, expertul regal Richard Fitzwilliams a remarcat că atunci când Middleton va putea reveni la îndatoririle regale, ea „se va baza pe sfatul medicului” și va fi mult mai atentă la sănătatea ei. 

Aceste noi informații au fost divulgate după ce o altă sursă a declarat pentru Daily Beast că este posibil să nu apară în mod public pentru restul anului 2024. Kate Middleton a rămas în mare parte departe de ochii publicului din ianuarie, când a suferit o operație abdominală „planificată”. 

Familia regală a rămas tăcută cu privire la sănătatea ei, în timp ce în spațiu public au apărut tot felul de teorii despre ducesă, inclusiv o serie de speculații despre un eventual divorț.   Ulterior, pe 22 martie, Kate Middleton a anunțat într-un videoclip oficial că suferă de cancer și că încearcă să se concentreze pe tratamentul său.

Desigur, acesta a fost un șoc imens, iar William și cu mine am făcut tot ce ne stă în putință pentru a procesa și gestiona acest lucru în privat, de dragul tinerei noastre familii”, a spus ea într-un videoclip în care apărea singură pe o bancă. Prințesa Kate și soțul ei au împreună trei copii, George (10 ani), Charlotte (8 ani) și Louis (6 ani).

Mai multe