#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton se reîntoarce la viața regală după tratamentul de chimioterapie. „Cred că o veți vedea pe Prințesa Kate la Cenotaf în noiembrie"

27 septembrie 2024 9:28   Internațional

Kate Middleton, Prințesa de Wales, se pregătește să își reia rolul în familia regală britanică, la scurt timp după ce a anunțat finalizarea tratamentului împotriva cancerului. Potrivit unui fost membru al personalului regal, se așteaptă ca Prințesa să participe la evenimente majore în curând, ceea ce ar putea încânta fanii ei regali.

Reîntoarcerea la atribuțiile regale

După o perioadă dificilă, în care a trecut prin tratamente de chimioterapie, Kate Middleton a avut deja două întâlniri la Castelul Windsor, semn că este pe calea cea bună spre reîntoarcerea la atribuțiile sale regale. În cadrul ultimei sale întâlniri, Prințesa a discutat despre planurile pentru concertul său festiv anual de la Westminster Abbey, programat pentru luna decembrie, o ocazie ce promite să fie plină de strălucire și emoție.

Zvonurile sugerează că prințesa Kate își dorește să participe la slujba de la Cenotaf din Duminica Comemorării, în noiembrie, un eveniment deosebit de important pentru familia regală. Paul Burrell, un fost majordom regal, a subliniat că acest omagiu adus celor care au murit în conflicte ar fi o oportunitate pe care Prințesa ar dori să nu o rateze.

Un alt eveniment major la care Kate Middleton ar putea să participe este recepția diplomatică de la Palatul Buckingham, care are loc anual la începutul lunii decembrie. Aceasta este considerată „cea mai importantă seară a anului pentru familia regală”, conform lui Burrell. La acest eveniment, membrii familiei regale britanice îi întâmpină pe membrii Corpului Diplomatic în Saloanele de Stat ale palatului, făcând din această seară una deosebit de memorabilă.

„Cred că o veți vedea pe Prințesa Kate la Cenotaf în noiembrie, un omagiu adus celor care au murit în toate conflictele. Aceasta este un eveniment la care ea ar dori să meargă și la care oamenii ar dori să o vadă.

Dar nu există multe ocazii acum în restul anului, în afară de recepția diplomatică de la Palatul Buckingham, care este cea mai mare noapte a anului pentru familia regală, unde fiecare cameră a Palatului Buckingham este folosită și fiecare diplomat din Londra participă. Aceasta este o seară foarte importantă. Ea poate apărea atunci”, a declarat Paul Burrell.

Cea mai recentă apariție publică a Prințesei de Wales

Cea mai recentă apariție publică a Prințesei de Wales a avut loc duminică, când a fost văzută alături de soțul său, Regele Charles și Regina Camilla, la slujba de duminică din Balmoral. Aceasta a fost prima sa apariție după ce a finalizat tratamentul împotriva cancerului, iar zâmbetul ei cald și energia pozitivă au fost primite cu entuziasm de cei prezenți.

Pe măsură ce Kate Middleton își reia atribuțiile regale, fanii așteaptă cu nerăbdare să o vadă cum se întoarce în lumina reflectoarelor.

Mai multe