Nota de plată i-a lăsat fără cuvinte pe 3 români care au comandat mai multe feluri de mâncare într-un restaurant din Spania

14 iulie 2024 11:38   Internațional

În ultima vreme, românii s-au orientat mai mult spre vacanțele din străinătate, însă nu-i de mirare, având în vedere că există mai multe oferte pentru cazare și mâncare, decât la noi. Recent, câțiva români care și-au petrecut concediul în Spania au rămas surprinși când au primit o notă de plată.

3 Români aflați în Spania au mâncat într-un restaurant mai multe feluri de mâncare, începând de la salate, ciorbă, până la grătar și creveți. Ei bine, la final, aceștia s-au trezit cu o notă de plată extrem de surprinzătoare. În loc să achite o sumă grasă, așa cum se așteptau, aceștia au avut de plată doar 42,60 de euro. Totul s-a petrecut într-un restaurant din Alicante, Spania, iar întreaga experiență a celor 3 turiști a fost împărtășită pe rețelele de socializare.

3 Români au mâncat pe săturate în Spania și au plătit doar 42,60 de euro 

Pe un grup dedicat vacanțelor și experiențelor turiștilor care călătoresc în Thasos (Grecia), unul dintre români a decis să posteze prețurile comercianților din Spania. După ce a precizat că a plătit doar 42,60 de euro, adică 210 lei pentru mai multe feluri de mâncare, utilizatorii au rămas fără cuvinte. Acesta a menționat, de asemenea, că suma s-a împărțit la 3 persoane, ceea ce înseamnă că au achitat 70 de lei de persoană pentru întreaga masă.

„Din păcate sau din fericire, anul acesta nu a fost să fie Grecia, Spania a fost câștigătoarea. Pentru cei curioși de preturi atașez un bon de masa pentru 3 persoane. Țin să menționez că la Meniu 12 erau incluse o ciorbiță de văcuță, o porție de sardele la grătar, o salată de măsline, roșii plus alte verdețuri și o bere mică. O cafea buna de tot 1.3 €, o halbă de bere 4 €, o porție bună de creveți picanți 10 €. Eu zic că nu e rău deloc”, a scris românul pe grupul Forum Thasos.

Mai multe