O fetiță de 3 ani s-a "trezit" la propria înmormântare!

25 august 2022 12:40   Internațional

Poveste incredibilă! Camila Roxana Martinez Mendoza, din Mexic, a fost declarată decedată pe 17 august, dar la înmormântarea sa, copilul de trei ani s-a trezit din morți. Cea care a văzut-o că se mișcă în sicriu a fost chiar bunica ei.

Foto: Arhiva Personală

Citește și: Un motociclist "mort" într-un accident rutier s-a trezit cu câteva minute înainte să i se facă autopsia! Cum a fost posibil

Bunica sa a văzut că se mișcă în sicriu

Se pare că medicii ar fi diagnosticat-o greșit prima dată și i-ar fi declarat prematur moartea. Fetița a fost dusă înapoi la același spital unde a murit tragic, pentru „a doua oară”, de această dată fără să se mai trezească, potrivit tabloidului britanic Mirror.

Vezi și: Femeie în viaţă, declarată decedată. Totul era pregătit pentru înmormântare. „Am primit un telefon că a înviat”

Incidentul șocant au avut loc la Spitalul Comunitar Salinas de Hildalgo din statul San Luis Potosi, situat în centrul Mexicului. Mama Camilei, Mary Jane Mendoza, a povestit că micuța avea dureri severe de stomac și febră.

Ea dă vină pe doctori pentru că nu au tratat-o cum trebuie. A fost deschisă o anchetă în acest caz și este efectuată o autopsie pentru a se afla cu exactitate de ce a murit copila.

Iată și: Judecătorii l-au «înviat» pe vasluianul mort în acte

Mai multe